Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában délutánonként...

Általában délutánonként rosszat álmodom miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Ha korábban sikerül hazaérnem a suliból nem négy öt óra felé akkor alszom egy-egy órát viszont ilyenkor rosszat álmodom, pontosabban azt álmodom, hogy ébren vagyok és ahogyan egy átlag délután eltelek itthon, annyi különbséggel, hogy homályosan látok álmomban mindent, és halálfélelmem van, meg ha ezek után felébredek nehezen birok észhez térni kb 20 perc mire észhez térek, reggel viszont kipattanok az ágybol sokszor még a telefon ébresztője előtt magamtól felébredek és ezek az álmok sincsenek, frontint szedek az iskolai stressz miatt, mert félek, hogy a mindennapi stressz és monoton munkamenet ami már három éve megy rámegy az egészségemre, lehet a frontin mellékhatása ez, mert délutàn 5-6 körül meg már ragad le a szemem és használhatatlan vagyok ha nem alszom, szóval lehet ez a gyógyszer mellékhatàsa?

2014. dec. 15. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az iskolai stressz mellékhatása. A frontin max. álmosságot okozna, ha még tart a hatása, éjjel pedig álmatlanságot. Amit leírtál, az inkább az ún. pánikbetegségre jellemző tünet. Én már dolgozom, és nekem is időnként vannak hasonló tüneteim, pedig én nem szedek semmit. Ha megpróbálsz ellazulni elalvás előtt délután is, az esetleg segíthet.
2014. dec. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!