Nagyon megviselt, Mit jelenthet? Reggel szinte rettegtem.
Figyelt kérdés
Sokszor álmodom olyan dolgokat,amiket szerintem egy normális embernek nem kéne.De.A tegnapi nagyon durva volt számomra,egy utcán voltam(amit ismerek) és azt éreztem hogy egy démon szált meg...Felkerestem a helyi papot aki azt mondta azért szált meg,mert nem vagyok hivő.Erre valahonnan szereztem egy "kis Jézus féleséget"(nem emlékszem már honnan) és azt hordoztam magammal mindenfelé meg minden féle imát mormoltam.Lehet nem annyira félelmetes,de engem nagyon megérintett.Lehet valami jelentősége?Igazából tényleg nem vagyok hivő.2016. ápr. 25. 20:24
1/3 anonim válasza:
A démon vagy a kis Jézus viselt meg?
Nekem valami görcsöl a fejemben, szerintem sokkal aggasztóbb...
2/3 anonim válasza:
Elárulok valamit...
A démon soha nem abban leli örömét, hogy egy átlag embert száll meg. Inkább a hívőket szereti, és elszakítani Őket istentől.
3/3 A kérdező kommentje:
Inkább a démon viselt meg.
Igen ezt énis tudom hogy a hivőket szereti,de valahogy álmomban ez fordítva volt.
2016. ápr. 26. 05:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!