Eléggé megviselt ez az álom. Mit jelenthet?
Először is kezdjük ott,hogy én még sosem írtam az ezotéria témakörbe,mert láttam itt pár kérdést,amikre általában idióta válaszok érkeztek,de remélem,hogy nekem most a "normális" emberek fognak válaszolni! Hozzátartozik a kérdésemhez,hogy pár éve volt egy abortuszom,és azóta eldöntöttem,hogy sosem fogok gyereket vállalni.
2 napja viszont azt álmodtam,hogy van egy kislányom,még arra is emlékszem,hogy álmomban Lilinek hívták. Nagyon pici volt,talán 1-2 hónapos lehetett. Elvittem megfürdetni,de úgy emlékszem,hogy nem egy kis kádba tettem,hanem olyan volt mint egy mosdó. Beletettem a gyereket,kevés víz volt benne,de közben kimentem a fürdőszobából valamiért,és mire visszaértem tele volt vízzel,a gyerek teljesen elkékülve volt a víz alatt,talán megfulladt. Gyorsan kikaptam belőle,de nem tudom,hogy megfulladt vagy sem,olyan volt mintha a saját "NE!" kiáltásomra riadtam volna fel. Olyan rossz érzésem volt egész nap ez miatt az álom miatt,és még mindig ez jár a fejemben. Miért álmodhattam ilyet? Jelenthet bármit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!