Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon szörnyű álmom volt,...

Nagyon szörnyű álmom volt, amely megviselt lelkileg. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Álmomban megöltem az anyukámat, elvágtam a nyakát. A következő pillanatban egy pusztán találtam magam, ahol volt egy fából készült emelvény, és annak a tetején egy magyar szürkemarha volt kikötve. Rádobtam egy égő fáklyát, és a szürkemarha 2-3 másodperc alatt szénné égett.

Ezután a kocsinkban találtam magam, (éjszaka volt, ahogy a pusztánál is) ahol a vezető-ülésnél ült az anyukám meghalva, a torka szét volt nyílva, meg volt fehéredve a bőre, bűzlött, én pedig a tarkójánál fogva fel-le tologattam a fejét, és valamit beszéltem hozzá. Erre válaszolt, de a hangját a fejemben hallottam, pedig néha mozgott a szája, annak ellenére, hogy halott volt.

Ezután (szerencsére) megszólalt a telefonomon az ébresztő.

Hogy álmodhattam ilyen szörnyűséget??? :(

Nem néztem horrorfilmet, nem is ettem 7 óra után, nem is gondoltam semmi olyanra, ami ilyen álmot okozhatott volna... Nem tudom, mitől volt ez.

Egyébként, nagyon gyakran vannak olyan hosszú, részletes, sokszor szörnyű álmaim, melyek "szinte filmnek is elmennének". Ma délután például, lepihentem 1-2 órára, és megint olyan hosszú álmom volt, hogy más egy éjszaka alatt sem álmodik annyit.

18/F

2011. okt. 6. 22:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Édesanyám is egy halott emberről álmodott, reggel megkérdeztem tőle.
2011. okt. 6. 22:26
 2/14 anonim válasza:
100%
Én akkor szoktam ilyeneket álmodni amikor lelkileg valami problémám van. Anyukádat biztos nagyon félted, ezért álmodtad ezt vele.
2011. okt. 6. 23:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük azzal, hogy nem álmodunk egész éjszaka. Ami neked több órás sztorinak tűnik, az lehet, hogy csak néhány másodperc. Én is ma reggel 10 percre aludtam vissza, de össze-vissza álmodtam baromságokat. Ebben a korban én is sok olyant álmodtam, ami regénybe illő volt. Szerintem ez egy aktív kor, az ember folyton pörög, testileg is, agyilag is, rendszertelenül alszik stb.. Nem kell, hogy horror filmet nézz hozzá aznap este, az agy akár többéves emlékekből képes összevariálni egy álmot.
2011. okt. 7. 09:51
 4/14 anonim ***** válasza:

pszichoglass@t-online.hu

Ő megfejti az álmodat!!!!

2011. okt. 7. 17:37
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az álomban nagyon agresszív vagy: a való életben hogy állsz a benned lévő agresszióval, haraggal, feszültséggel?

Anyukáddal milyen a kapcsolatod?

2011. okt. 8. 13:03
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat (is)! :)

Feliza

Nagyon érzelmes típus vagyok, és hiperérzékeny.

Az iskolában gyakran csak ülök a padban a szünetekben is, pedig rengeteg érzelem csapong bennem.

Az anyukámmal általában jó a kapcsolatom. Igaz, vannak néha "rossz percei", mert fáradt, ezért néha szokott rám kiabálni, mely gyakran nagyon rosszul esik.

Az apámmal nincs jó kapcsolatom.

2011. okt. 8. 18:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Félelmeid, szorongásaid vannak?
2011. okt. 8. 19:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
illetve: megijeszt, ha magadban dühöt észlelsz, haragot? Igyekszel elfojtani, szégyelled?
2011. okt. 8. 19:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Dühöt, haragot szerencsére, viszonylag ritkán érzek. Inkább szorongok, feszült vagyok, emiatt néha hadarok, mely zavarba hoz, szégyellem.
2011. okt. 8. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Értem. A szorongások mennyire bénítják le az életedet? Azért kérdem, mert ha nagyon úgy érzed, hogy lekötöznek, akkor tenni kell valamit...
2011. okt. 9. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!