Nagyon szörnyű álmom volt, amely megviselt lelkileg. Mit jelenthet?
Álmomban megöltem az anyukámat, elvágtam a nyakát. A következő pillanatban egy pusztán találtam magam, ahol volt egy fából készült emelvény, és annak a tetején egy magyar szürkemarha volt kikötve. Rádobtam egy égő fáklyát, és a szürkemarha 2-3 másodperc alatt szénné égett.
Ezután a kocsinkban találtam magam, (éjszaka volt, ahogy a pusztánál is) ahol a vezető-ülésnél ült az anyukám meghalva, a torka szét volt nyílva, meg volt fehéredve a bőre, bűzlött, én pedig a tarkójánál fogva fel-le tologattam a fejét, és valamit beszéltem hozzá. Erre válaszolt, de a hangját a fejemben hallottam, pedig néha mozgott a szája, annak ellenére, hogy halott volt.
Ezután (szerencsére) megszólalt a telefonomon az ébresztő.
Hogy álmodhattam ilyen szörnyűséget??? :(
Nem néztem horrorfilmet, nem is ettem 7 óra után, nem is gondoltam semmi olyanra, ami ilyen álmot okozhatott volna... Nem tudom, mitől volt ez.
Egyébként, nagyon gyakran vannak olyan hosszú, részletes, sokszor szörnyű álmaim, melyek "szinte filmnek is elmennének". Ma délután például, lepihentem 1-2 órára, és megint olyan hosszú álmom volt, hogy más egy éjszaka alatt sem álmodik annyit.
18/F
pszichoglass@t-online.hu
Ő megfejti az álmodat!!!!
Ebben az álomban nagyon agresszív vagy: a való életben hogy állsz a benned lévő agresszióval, haraggal, feszültséggel?
Anyukáddal milyen a kapcsolatod?
Köszönöm az eddigi válaszokat (is)! :)
Feliza
Nagyon érzelmes típus vagyok, és hiperérzékeny.
Az iskolában gyakran csak ülök a padban a szünetekben is, pedig rengeteg érzelem csapong bennem.
Az anyukámmal általában jó a kapcsolatom. Igaz, vannak néha "rossz percei", mert fáradt, ezért néha szokott rám kiabálni, mely gyakran nagyon rosszul esik.
Az apámmal nincs jó kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!