Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon szörnyű álmom volt,...

Nagyon szörnyű álmom volt, amely megviselt lelkileg. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Álmomban megöltem az anyukámat, elvágtam a nyakát. A következő pillanatban egy pusztán találtam magam, ahol volt egy fából készült emelvény, és annak a tetején egy magyar szürkemarha volt kikötve. Rádobtam egy égő fáklyát, és a szürkemarha 2-3 másodperc alatt szénné égett.

Ezután a kocsinkban találtam magam, (éjszaka volt, ahogy a pusztánál is) ahol a vezető-ülésnél ült az anyukám meghalva, a torka szét volt nyílva, meg volt fehéredve a bőre, bűzlött, én pedig a tarkójánál fogva fel-le tologattam a fejét, és valamit beszéltem hozzá. Erre válaszolt, de a hangját a fejemben hallottam, pedig néha mozgott a szája, annak ellenére, hogy halott volt.

Ezután (szerencsére) megszólalt a telefonomon az ébresztő.

Hogy álmodhattam ilyen szörnyűséget??? :(

Nem néztem horrorfilmet, nem is ettem 7 óra után, nem is gondoltam semmi olyanra, ami ilyen álmot okozhatott volna... Nem tudom, mitől volt ez.

Egyébként, nagyon gyakran vannak olyan hosszú, részletes, sokszor szörnyű álmaim, melyek "szinte filmnek is elmennének". Ma délután például, lepihentem 1-2 órára, és megint olyan hosszú álmom volt, hogy más egy éjszaka alatt sem álmodik annyit.

18/F

2011. okt. 6. 22:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, néha valóban nagyon zavaró tud lenni a nyugtalanságom.

Ezért is kezdtem el járni pszichológushoz.

2011. okt. 9. 00:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyszerű, gratulálok! Épp ezt akartam volna javasolni. Majd meglátod, szépen lassan, ahogy kibogozódnak a dolgok, ez is lazul majd. Nem egyik hónapról a másikra, de lassan-lassan... Légy türelmes magadhoz...

Ezt az álmot is meséld el neki, illetve, ha javasolhatom, vezess álomnaplót, ahová minden reggel felírod, mit álmodtál, és mi jut eszedbe róla. Hol és hogyan aludtál, mi volt a közvetlen előzmény.

Ha sok álom van egymás mellett, érdemes újraolvasni, felfedezni bennük bizonyos tendenciákat, illetve idővel azt is, mely időszakban mi volt a jellemző. Nagyon tanulságos lehet. És ezt jól meg lehet beszélni a pszichológussal.

Visszatérve a haragra, szerintem az ott van bennünk, de ha SOHA nem érezzük, az gyanús... hová lesz???

2011. okt. 9. 00:30
 14/14 _Jessy_ ***** válasza:
Amiatt, hogy sokat álmodsz, ne törd magad, mert mindenki álmodik, minden éjszaka, csak nem emlékeznek rá. Az, hogy ilyesmiket álmodsz, valószínűleg lelki problémá(k)ra utalnak. A leírtak alapján azt feltételezem az esetedben félelmekről van szó, ezeket kellene kezelned. Ha úgy érzed, h. ehhez pszichológus kell, akkor mindenképpen menj el hozzá, ahogy tervezted, de minél hamarabb, mert könnyen felőrölhet a dolog :(
2011. okt. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!