Nagyon megviselt szó szerint egy álom. Mit jelent az, ha azt álmodom, hogy TERHES VAGYOK?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy álmodhattam ezt, de olyan valóságos volt. Kicsit kiakadtam, mert am 16 vagyok, és ilyet álmodok.És nem tudom,hogy lehet köze a volt pasimhoz?nagyon sokat gondoltam rá, és lehet,h emiatt is álmodhatok ilyet?vagy ennek mi a jelentése? Aki ért hozzá segítsen!2014. febr. 27. 18:19
1/4 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy az apám ejtett teherbe... És lám, nem történt semmi. Döbbenet.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
:) jel lemaradt, nem beszólni akartam kedves első. Minden tiszteltem a tied természetesen. :)
4/4 A kérdező kommentje:
hahaha :"DDDDDDDDDDDDDDDD XDXDXD
2014. febr. 28. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!