Mit jelenthet ez az álom? Kicsit megviselt.
Azt álmodtam hogy haza mentem apukámtól és a nővérem a húgom meg az anyukám a kanapén reszkettek a félelemtől amint kiderült hogy valami "lény" hatalmas rendetlenséget csinált a másik szobában, össze gyűrt papírokat dobált össze vissza a földre, és mindent felburitott. Kinyitom a szobám ajtaját, ami arra a szobára nyílik és látom hogy rend van, de elégett papírok ott vannak a földön. Kérdeztem hogy hol vannak a papírok? Azt mondta a hugom hogy kidobták őket. Én meg csak lazán oda mondtam nekik hogy "De hát megint itt vannak" Majd az történik hogy hirtelen felkeltem az éjszaka közepén mégis tök világos volt, és azt hittem hogy vége van az álmomnak de közben nem. Vér folyt le a a falamon az ágyam mellett és a plafon is olyan volt. Sikítottam a nővéremnek de senki sem jött majd nappal lett és a nővérem meg a húgom fényképeket csinált még a szobámról is,(a kupiról csináltak már) és elmentünk egy paranormális kutatóhoz ahol a nővérem megmutatta egy göndör hajú nőnek a képeket, amin a vér a falon nem látszott csak a rendetlenség és a falam. s csak én láttam a vért. A nővérem sem értette hogy miért nem látszódik. De mindenesetre a nő kijött hozzánk és leült velem szembe és kérdezgetni kezdett. Már nem emlékszem hogy miket de elején válaszoltam mindenre majd megjelentek a falamon ilyen belevésett betűk, hogy "Ne válaszolj"
Én néztem a falat majd a nő is, de ahogyan látszott rajta ő nem látott semmit sem. A nő tovább kérdezgetett majd furdalt bennem a bűntudat és mondtam neki hogy nem válaszolhatok, majd újabb írás jelentek meg a falon és azt írta "Minden az én hibám" és éreztem hogy nekem ezt mondanom kell. Kérdezgetett még sokat a nő hogy miért nem válaszolhatok meg egyebeket majd a végénél mondtam hogy "Minden az én hibám" Majd megint ahhoz térek vissza ahol a képeket mutogatta a tesóm a nőnek és akkor elkezdtem kuporogni és sírni, mert hangokat hallottam, inkább olyan sok idegesítő férfi hangot és mintha egy szellemszerű lény átvitt volna a másvilágra és kockákat kellett rakosgatnom mint egy elmeroggyant.
Apukámnak elmeséltem de ő csak nevetett rajtam, a barátaim meg mondták hogy írjam ki ide mert itt mondanak értelmes dolgokat. Szóval segítséget szeretnék hogy mi ez az álom? Jelenthet valamit vagy ilyesmik? Nem vagyok e-téren otthon így fogalmam sincsen mit kell kérdezni vagy mit kell elmondani hogy tudjatok rendest választ adni de anyukám és apukám nincsen együtt, külön élnek, a nővérem aki többször szerepelt benne 22 éves én meg 15 éves és lány vagyok, a húgom meg 14 lesz
Semmit nem jelent. Ne aggódj. Nem az álmod tesz különlegessé!
Álmodj szépeket, puszi a homlokodra.:)
Ha már álomfejtés..
Én az álmodtam h néztem valami focimeccset. Talàn valami brazil bajnoksàg lehetet .
Na szoval néztem a meccset és látom h elesik a bìró de ugy h a nyakát kitöri.hallom hogy hörög nem kap levegöt. Aztán simàn lehuzzák a pálya mellé szerencsétlent és folytatják a meccset. :D
Emmi???
Lehet, hogy bűntudatod van valami miatt, amit nem mondhatsz el senkinek, amiről azt hiszed, hogy te vagy a hibás. Az, hogy csak te látod a vérfoltokat, az azt jelenti, hogy csak te tudod, hogy mi történt, ami miatt bűntudatod van. Szeretnéd elmondani, de közben mégse, ez valami önmegtartóztatás lehet, esetleg fájdalmat okoznál vele a szeretteidnek. A rumli, az elégetett papírok mind-mind arra a történésre utalnak, és annak a nyomának az eltüntetésére/eltitkolására.
És persze a bűntudat érzésével járó magánnyal is meg kell birkóznod, az érzéssel, hogy nincs kivel megosztanod a gondolataid.
Hiába alszol rá, mert ugye ez történt, elaludtál és felébredtél, de ebből nem lehet felébredni, ez az érzés nem fog elmúlni akkor sem, ez az egész nem csak egy rossz álom, hanem a valóság, ami kísért téged éjjel, nappal, és hiába kérsz segítséget...
A szeretteid próbálnak rájönni, hogy mi történhetett, de a belső kontrollod nem engedi, hogy eláruld nekik, hiába szeretnéd elmondani.
A bűntudat a világon az egyik legrosszabb érzés, főleg, ha az ember nem beszélhet róla, sokan betegszenek bele pszichésen. Talán attól is félsz, hogy örök életedben titokban kell tartanod, és halálod után se lelsz békére úgymond.
A kockarakosgatás egy olyan művelet, ami elvonja a figyelmet az érzéseidről, mert annyira koncentrálsz rá, hogy közben nem gondolsz semmi másra. És egy büntetés is egyben, amit azért vállalsz, hogy enyhíts a bűntudatodon. Az örökké tartó üresség, és magány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!