Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt a legviccesebb álmotok...

Mi volt a legviccesebb álmotok, amire még most is emlékeztek, és amikor eszetekbe jut akkor még most is nevettek rajta nagyon?

Figyelt kérdés
Olyan álomra gondolok aminél felébredés után egész nap megnevetetett mikor eszetekbe jutott. :)

2016. jan. 14. 09:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Vagy azt a részt nem szó szerint kell venni, hanem úgy, hogy csak nagyon nevettél magadon? Mert akkor úgy nem morbid...
2016. jan. 14. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Buliban voltam a szomszéd utcában, és nyilván elég jó buli lehetett, mert meztelenül mentem haza. Anyám ébren volt, és visszazavart a ruhámért, én meg úgy, ahogy voltam, meztelenül visszamentem. Akkor viszont már valami hivatalos megbeszélés volt ugyanott, ezért el kellett bújnom, és a ruhámat se kaptam vissza :)
2016. jan. 14. 20:05
 13/18 A kérdező kommentje:
:D Remélem nem rakják át a kérdésem egy másik kategóriába a vicces álmaitok miatt.. :D
2016. jan. 14. 20:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez az álom azt jelenti szerintem, hogy szeretnéd levetkőzni a gátlásaidat. Szeretnéd szabadnak érezni magad, mert lehet a valóságban bizonyos helyzetekben szükséged lenne lazaságra.
2016. jan. 14. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
Nem kell szó szerint venni. Nem szoktam nevetgélni, éppen ezért fura a számomra. Még késsel sem tudnál mosolyt csalni az arcomon. Meg biztos aztán börtönbe is kerülnél.
2016. jan. 15. 14:18
 16/18 A kérdező kommentje:
De h.lye vagy!!!Trolkodj a saját házadba.
2016. jan. 15. 15:54
 17/18 anonim válasza:
Egyszer azt álmodtam, hogy az iskolámban megtalálták halloweenkor a pokol bejáratát. Igazából tartalmasabb volt, de ez volt a fő része. Ennyire utáltam akkor a sulit, hogy ilyeneket álmodtam. xD
2016. febr. 2. 19:32
 18/18 A kérdező kommentje:
És még most is nevetsz rajta? :)
2016. febr. 2. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!