Mi volt a legviccesebb álmotok, amire még most is emlékeztek, és amikor eszetekbe jut akkor még most is nevettek rajta nagyon?
Figyelt kérdés
Olyan álomra gondolok aminél felébredés után egész nap megnevetetett mikor eszetekbe jutott. :)2016. jan. 14. 09:21
1/18 anonim válasza:
Álmomban szép nyári nap volt.Az ablakok nyitva.(Emeleten lakunk).A nagyszobából azt láttam, hogy a kisszobai ablakon benyúl a fáról egy majom és a szekrényről próbálja lelopni a pénztárcám.Odaugrottam, de a pénztárca már nála volt.A kis majom a konyha felé ugrált futott, a pénztárcámmal, én utána, és közben megláttam, hogy a konyha padlóján három furcsán öltözött (álcázott) tolvaj kúszna befelé.Egy nőnek volt öltözve, kettő pedig valami kalóz félének, de nagyon idétlenül néztek ki.Akkor nem tartottam viccesnek, nagyon dühös voltam!A rablók a majomtól el akarták venni a pénztárcát, de az nem engedte.Én közben a dulakodó csapatot kilökdöstem a lépcsőházba és csöngettem a szomszédnak segítségért.A rablók közben egymást és a majmot tépték visongva, a földön fetrengve a pénztárcáért (amiben nem sok pénz volt).Végre előjött a szomszéd és mikor mindezt meglátta, röhögni kezdett.Én meg akkor kaptam csak igazán idegrohamot, hogy ahelyett hogy segítene röhög!Viszont mikor felébredtem, utána már én is jót nevettem az álmon.
2/18 anonim válasza:
Őszi nap volt épp naplemente,minden narancssárga fényben úszott én meg egy temetőben sétáltam,egész hangulatos volt. Aztán megjelent Robert Pattinson (akkor asszem ilyen Alkonyat láz volt,nekem meg hát kicsit bejött de nem voltam elájulva tőle,de mind1 megjelent egy pasi álmomban én meg beindultam rá...) ráfeküdtem az egyik sírra aztán meg akartam csókolni,meg mást is... ő meg mondja h. "hát...nem is tudom..egy temetőben...?!" én meg mondom neki h. "ki a szart érdekel told le a gatyád!!!".Aztán felébredtem és röhögtem. :D
3/18 anonim válasza:
Én egyszer álmomban tükörben néztem és halálra nevettem magam.
4/18 anonim válasza:
Nem tudom minek és miért, de amikor eszembe jut mindig nevettek magamon. Erre nem emlékezetem egy darabig aztán hirtelen eszembe jutott és egy jót nevettem.
5/18 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő inkább morbid mint vicces.
2016. jan. 14. 16:20
6/18 anonim válasza:
Ên azt álmodtam, hogy az osztálytársaimmal nyaralok egy tengerparton, és az egyik fiún egy sombrero kalap van. Aztán felmászok egy sziklára kb. 200 méter magasra ahol már várt engem egy őrültnek kinéző krapek. Azt mondta, hogy ugorjunk le, ő majd ad ejtőernyőt. Miután adott utánna ugrottunk és a zuhanás túl sok ideig tartott, közben oldalra néztem és egy embert láttam egy székhez kötözve lefelé zuhanni mellettünk, aki közben trololol-t énekelt. Aztán elfelejtettük kioldani az ejtőernyőt, de a vízbe csapódva túléltük a zuhanást. Amikor kimentünk a partra, akkor egy csapat kb 20 darab emberkezű és lábú krumplit láttunk ír szteppelni, mellettük ugyanilyen répákat gangnam style -ozni, és a háttérbe sirályok énekeltek jazz -t. Hát ez volt életem legbetegebb és legviccesebb álma... Azóta nem eszek lecsót vacsorára. :D
7/18 A kérdező kommentje:
:D Hát igen vacsorára jó ha könnyút eszik az ember.
2016. jan. 14. 17:47
8/18 A kérdező kommentje:
könnyűt
2016. jan. 14. 17:47
9/18 anonim válasza:
#5 Mármint szerinted morbit. De aki nem tud magán nevetni annak nincs humorérzéke.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem a nevetős része volt morbid...Olvasd tovább a saját írásod...Lol
2016. jan. 14. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!