2-es: Ezt kitudnád fejteni priviben?
5-ös: lehet hogy az öregé volt a kolbász :))
6-os: sífelvonó és T-rex - ez a kettő meg hogy függhetett össze? :)))
Legfurcsább: Kb 1800 lehetett ( a ruhák, az épületek olyan stílusúak voltak) , és eléggé komoly volt a közbiztonság . Ha nem voltál mintapolgár lecsuktak... Engem is lecsuktak, mert nem voltam megelégedve a társadalommal . Kimentett egy alakváltó aki egy naaagy farkassá tudott átalakulni , akit azért ítéltek halálra, mert alakváltó. Kaptam három kiskutyát, amik tudtad beszélni, és az egyiket csak csokissütivel lehetett etetni. Az alakváltó elbújtatott egy rétre , amin nagy cuccok voltak, amiken aludt sok-sok ember, akit megmentett. Így éltem viszonylag boldogan... Ennyi.xD
Nem legdurvábbnak mondanám,inkább legszomorúbbnak (kb. egy hétig ezután kicsit depis volt a hangulatom)
NAGYON valósághű álom volt. Itt se a jelenben voltunk, hanem vmi alternatív dimenzióban, mert az emberek ruhái elegánsak voltak, nem a mai divatot követték. VISZONT a fegyverek meghaladták a mostani kort. 3. világháború volt, én pedig menekültem . Betávedtem egy házba, amiben volt egy ajtó ami le volt lakatolva... de bejutottam vhogy. Amikor bementem egy sötét szobába jutottam, ami nagyon nagy volt. Volt benne egy akvárium, vagy vmi olyasmi , ami meggyógyította az embereket ...egy kicsit. de csak lelkileg. Nagy halak úszkáltak benne és alá kellett feküdni, mert mááágkius halak voltak. Találkoztam egy nálam pár évvel idősebb fiúval , aki iszonyatosan jól nézett ki, meg kedves volt , beleszerettem egy álombeli pasiba... kicsit furcsa. Az álmomat úgy töltöttem,hogy nem mindig voltam ott, néha hazamentam. Viszont amikor ott voltam, akkor sokat beszélgettem vele. Egyszer betörték az ajtót és berontottak a fegyveresek. :S Lelőtték a fút és meghalt. Próbáltam újraéleszteni , de nem ment , nem mozgott és nem beszélt. Iszonyatosan ijesztő volt. Végül meghalt, nem sikerült megmentenem, de engem is lelőttek... arra nem emlékszem,hogy meghaltam-e. Most is szomorú lettem =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!