Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt a legdurvább/legvicces...

Mi volt a legdurvább/legviccesebb dolog amit valaha csináltál? Akár részegen, akár józanon.

Figyelt kérdés
:)
2008. okt. 25. 14:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%

Liftbe orál:D

Tizedikre fel,földszintre le:D

Persze éyyel..

És paráztam h nem áll e senki a tizediken w földszinten xD

Deh szerencsére nem:D

2008. okt. 25. 15:01
 2/31 anonim ***** válasza:
81%

Kórházban az ügyeleti szobában a szakorvossal szexeltem! :)

Ill. egyszer egy fél plázát végigsétáltam úgy, hogy a fél fenekem kinn volt, a szoknyám felhajtódott...

Igaz ez nem szándékos volt, még jó, hogy egy lány volt olyan kedves is szólt....persze utána már rájöttem, miért is nevetnek annyira mögöttem! :D

2008. okt. 25. 16:12
 3/31 anonim ***** válasza:
90%
Felvittem a lakásomra egy transzvesztitát, de még időben észre vettem!
2008. okt. 25. 16:52
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Megfogtam egy fecskét és elengedtem a nappaliban/ Felgyújtottam a mikrót, úgy hogy egy csokit akartam elolvasztani, de félresikerült/ a haverjaimmal addig kopogtattuk egy banya ajtaját amíg ki nem borult és elkezdett ordibálni/ annyira kilazítottam egy hintaágyat, hogy a következő aki ráült leszakadt/ beleültem a vajaskenyérbe és úgy végigmentem az utcán, hogy a seggemen lóg
2008. okt. 25. 19:37
 5/31 anonim ***** válasza:
91%
Egy buliban táncoltam az asztalon,és egyszercsak észrevettem, hogy a mikró tiszta magányos, ezért leugrottam és megetettem a barátom nyakkendőjével, majd beszélgettem egy picit vele. Azt már nem engedték, hogy meg is itassam.:D
2008. okt. 25. 20:07
 6/31 anonim ***** válasza:
79%

Technika terem, egy zacskó cukor, én és a bnőm

Találtunk egy zacskó cukrot, majd kitaláltuk, hogy milyen jól lehet dobálni. Később szemtanúi lehettünk annak, ahogy a zacskó tartalma a földre ömlik. Következő órán valaki megcsúszott, beleült és ragadt, mint a méz. Szupi volt:D

Játszótéren meggyújtottuk a faleveleket. Arra megy egy öregember: ti meg mit csináltok? Hideg van, éhezünk-fázunk, itt húztuk meg magunkat éjszakára, szegények vagyunk, anyukánk elment guberálni. És mintha a sors akarta volna így, megszólalt a telefonom én meg előkaptam a márkás telót - milyen csóró vagyok... :D

És amit imádok:

Fájt a gyomrunk, ezért lejjebb csúsztunk a busz ülésén. A végállomásnál nem vettek észre és bezártak minket... azt láttátok volna, szakadt az egész utca, mert mi meg nagyba táncoltunk, énekeltünk, röhögtünk a buszon. Oltári volt :) Szivesen megismételném... hjajj, régen, mikor még fiatalok voltunk!

2008. okt. 25. 23:49
 7/31 anonim válasza:
56%
Egy átmulatott éjszaka után (voltunk 7-en) gruppen party! Nagyon élveztük!
2008. okt. 26. 12:17
 8/31 anonim ***** válasza:
91%
Éjszaka betörtem az autóm orrával a helybeli 3 csillagos szálloda üvegajtaját. Mivel ismertek nem történt rendőri intézkedés, csak másnap már mindenki tudta, hogy nem vagyok 100-as égő!:-)
2008. okt. 26. 14:16
 9/31 anonim válasza:
86%

A városba igazoltattak a rendőrök zebrához nemmmesze, pont odaláttak. Jobrol balról kamion énmeg nagy ésszel szépen megálok az utközepén elmennek a kamionok melletem és átmentem az uton. A rendör bácsik nagy örömömre ezt végignézték elkezdenek futni utánam és kiabálni áljak meg xD (szombat este volt nyáron. jósokan a városba) mindenki csak azt látja futok mint a hülye utánam két rendör xD fogalmam se volt mitakarnak de ha már futnak utánam inkáb nemszeretnék velük beszélni . nagynehezen othagytam őket. jó 2-3 hét mulva megyek biciklivel jön a rendör kocsi a 2 jóbarátommal akik megkergettek :D XD egyböl felismertek szépen sziréna meg kékfény xD jóvan mondom gyerünk kisutszába.. jó megint sikerült tőlük megszabadulnom... ismét 1-2 hét mulva megyek haverhoz biciklivel serifék ismét észre vetek nah mostnemmentem el untam őket nagyon. Odajönnek jóestét uram személyit meg stb.. mondták a hülyeségeiket és akor elkezde mondani : tegyük hozzá 15 éves voltam xD nyárvolt 8 kor még nincs sötét megszolal a rendör látom nincs világítás a kerékpárján, ohh hogy csak hátsó fék van ennye-bennye hol is lakik maga ??? mert szeretnék beszélni a szülőkkel :D XD nah mondom (Y) kaptam egy 25000 csekket és anyámmal még eznap beszéltek hogy mijen hülye a gyerek hogy elszalad a rendőrök elöl. És most jön a poén mindez 2 kamion miatt :D aszittem beszarok :D

meg ezmár egy másik este szombat volt lomtalanítás. kintvolt egy gurulós fotel a kuka mellet. beleültem 2 haverom meg tolt a főútközepén. nah vajon kik jöttek szembe ? XD serif barátomék akor meg bírósági idézést kaptunk közterület sértés miat xD de akor ismegismertek.

2008. okt. 27. 01:59
 10/31 anonim ***** válasza:
95%
elképzelheted, amikor két barátnőmmel mezítlábfutva az út közapén azt kiabáltuk hogy ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!:D
2008. okt. 27. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!