Egyik legviccesebb dolog még a suliban volt,hogy a srácok elmeséltek egy viccet és hát ugye várja az ember a poént. . .és ez volt életem első olyanja amit hallottam,hogy nem volt csattanó -gondolkodtam keményen,mi lehet a megfejtés ,mert érteni szoktam,dehát ebben semmi nem volt. . .és azóta is eszembe jut és találkozom ilyenekel,nagyon tetszenek. hi-hi-hi. . talán az angol humorhoz hasonlítanak legjobban és úgy látszik erre vevő vagyok.Galla szokott néha ilyeneket mesélni. ..
2010. ápr. 12. 18:26
6/10 anonim válasza:
amikor a cukrászdában megkérdeztem hogy milyen az a turbó fagyi??? .... túró volt odaírva, rosszul olvastam. és naná, hogy 15en álltak mögöttem sorba...:D 14 éves voltam.
16/L
2010. ápr. 12. 21:44
7/10 anonim válasza:
Nagyon fújt aznap a szél, és meg akartam nézni magam az egyik kocsi ablakában. Ki is néztem az egyik út szélén álló szimpatikus autót, nagyban megyek oda hozzá, kibontom a hajam, odaértem, rázogatom kicsit meg grimaszolok, erre egyszer csak észreveszem, hogy belülről néz vissza rám valaki tágranyílt szemekkel..
Áááhhááá :D:D
Gyorsan ellopóztam onnan... :D
2010. ápr. 12. 23:02
8/10 anonim válasza:
23:02
XDlol
2010. ápr. 13. 13:02
9/10 A kérdező kommentje:
Én akkor röhögtem, mikor elolvastam erre a kérdésre az első választ:
általában röhögök, de akkor pl mikor ma elakarttam venni a mobilom a barátnőmtől szinte már egymásra feküdtünk és birkóztunk és akk nézett minket a másik barátnőm aztmondta "kicsiarakááás" és őis ránkugrott iszonyuan elkezdtem röhögni:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!