Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt a legdurvább/legvicces...

Mi volt a legdurvább/legviccesebb dolog amit valaha csináltál? Akár részegen, akár józanon.

Figyelt kérdés
:)
2008. okt. 25. 14:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
47%
egyszer feltettem a windows 2000 ret h elinduljon egy jatek mert az xp-n nem tudott elindulni mert mar kicsit regebbi jatekrol van szo...es egy ideig egy gepen ket operacios rendszer volt.
2009. szept. 30. 21:23
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:Te egy igazi kocka vagy :D

Én amikor először ittam magamat parketta részegre,akkor pont szalonnát sütöttünk az akkori barátaimmal.És hát a cipőm talpa kicsit odakozmált,amikor a lábamat a tűzbe tartottam,mondván,hogy fázik...Aztán a házigazda kutyájával táncoltam és a szomszéd platós kocsijára megpróbáltam felmászni.Persze nem sikerült...

Aztán egyszer rávettem a pasimat,hogy üljünk fel egy fesztiválon az Extrem hintára..csak hogy tudjátok mi az,itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=B_AXyGDNY2c&feature=related

Aztán volt olyan is még 11-12 éves korunkban,hogy a szomszédék elköltöztek,és a sufniban hagytak még nagyon sok holmit.Mi meg azt hittük,hogy hát azért már nem fognak visszajönni és csúnyán szólva elloptuk őket.A szomszéd nénitől kezdve mindenki sorba állt.Ki egy meggymagozóért,ki egy tükörért :D Persze visszajöttek a holmikért a szomszédok,de soha nem tudták meg,hogy hova lettek...

Aztán volt,hogy úgy szexeltem a pasimmal,hogy apukám bent ült a szobában és számítógépezett...ez elég extrém volt,nagyon kellett vigyázni,hogy m,ég véletlenül se fogjon gyanút :D

Kb. ennyi..ha nagyon megerőltetném magamat,biztos még lenne egy-két sztori..

2009. nov. 28. 17:48
 23/31 anonim ***** válasza:
91%

Hát az akkori haverokkal buliztunk, mi lányok még nem is voltunk olyan taccson.. De pár fiú már totál k.o. volt.. És így pont elmegyünk a művház mellett, valami előadás volt és pont akkor lett vége, kiözönlött egy csomó ember, mind ilyen előkelő fszkalap. És annyit látsz, 2 srác elkezd vetkőzni, közbe futnak (tél közepén) Mi így nézünk gyors felkaptuk a ruhákat, amiket szét dobáltak, futunk utánuk.. Azokat a megrökönyödött fejeket amiket vágtak.. XD

Meg olyan helyen kezdtünk el bulizni, ahova nem lett volna szabad belépni.. A rendőrök fülest kaptak, de közbe mi is kaptunk 1 fülest, hogy jönnek, így felszöktünk előlük a közeli erdőbe.. Éjjel, halál sötét és menekülünk. :D A rendőrök feljöttek motorral (gondolták, hogy arra megyünk) üldöztek minket kb. Nagyon durva volt. Részegen futni erdőbe a hegyre felfele az ösvényről letérve nem túl biztonságos, de nagyon vicces az már biztos.. :D

2010. febr. 3. 16:11
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak a vicc kedvéért ma mentem metrónál a mozgólépcsőn (felfele) És amikor már legfelül voltunk, felkiáltottam: Jajj JANIIIII!!! Megfordultam és elkezdtem lefele futni és közbe fennhangon beszéltem, hogy: JANII HOL VAGY? JANIIIII

Az emberek csak néztek mint egy idiótát, én már majdnem elkezdtem szakadni a nevetéstől.. :D És természetesen félre álltak az utamba kerülők.. :D Miután leértem, megálltam a helység közepén, és csak ennyit mondtam: "Jaj Jani szívem, azt hittem meghaltál!" A nagy semmiségnek. Barátnőim, akik lentről kísérték végig az előadásom már majdnem bepisiltek a nevetéstől.. Hát én is alig bírtam ki.. A Metrón kb. fetrengtem a nevetéstől.

Az a sok meghökkent fej.. XD

2010. febr. 4. 15:37
 25/31 anonim ***** válasza:
39%

A kettovel ezzeloti valaszolonak ...mit ertesz azon,h kocka vagyok?

Azota már csinaltam egy pár hobortos tettet, mint pl.:

-anyum rambizta,h vigyazzak a kisun.testveremre. A lenyeg h elozo nap vettem meg a Call OF Dutty 6-t es ezert bezartam ot a haloszobaba ,h addig tudjam kivinni a COD-t.

-es meg volt az a muris ugy is...amikor USB kabellel akartam osszekotni a 2 pc-t,pedig vilagossan mondtak h azzal nem tudom majd XD.

2010. febr. 5. 08:14
 26/31 anonim ***** válasza:
75%
XDD mekkorák vannak itt
2010. ápr. 16. 21:22
 27/31 anonim ***** válasza:
67%
ááá
2010. jún. 13. 23:49
 28/31 anonim ***** válasza:
Volt bennük néhány pofa pia,szóval inkább megcsapottak voltunk,mint részegek.Gyönyörű új kulturális épületet csináltak a városba és voltak védőkorlátai.Hát mi a haverokkal egyet lebsztunk a földre ,majd megfogtuk és vittük magunkkal.Egy szál biztonsági őr kitartó volt...de nem elégé, elfutottunk előle,pedig rohadt nehéz volt a szr.Majd úgy hajnal 3 órakor rádöbbentünk,hogy tulajdonképpen nekünk nincs szükségünk erre az izére,szal leraktunk a város másik pontján.
2011. jún. 17. 17:38
 29/31 anonim ***** válasza:

Órán egy hatalmasat fingottam XD de a tanár is röhögött. XD

Meg uzsonnára volt medve sajt is én meg beleültem az asztalon lévőre, majd úgy járkáltam az iskolában xD. Elég kínos volt amikor rájöttem. :)

2013. júl. 26. 21:54
 30/31 anonim válasza:
a pasim ivott eg pár uveg wiskyt és más nap másnaposan elbosszantotta a gondnokot és a félvárost át futotta és még beugrotta mekibe és letette a tatyóját
2014. aug. 6. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!