Mi volt a legdurvább/legviccesebb dolog amit valaha csináltál? Akár részegen, akár józanon.
Utolsó:Te egy igazi kocka vagy :D
Én amikor először ittam magamat parketta részegre,akkor pont szalonnát sütöttünk az akkori barátaimmal.És hát a cipőm talpa kicsit odakozmált,amikor a lábamat a tűzbe tartottam,mondván,hogy fázik...Aztán a házigazda kutyájával táncoltam és a szomszéd platós kocsijára megpróbáltam felmászni.Persze nem sikerült...
Aztán egyszer rávettem a pasimat,hogy üljünk fel egy fesztiválon az Extrem hintára..csak hogy tudjátok mi az,itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=B_AXyGDNY2c&feature=related
Aztán volt olyan is még 11-12 éves korunkban,hogy a szomszédék elköltöztek,és a sufniban hagytak még nagyon sok holmit.Mi meg azt hittük,hogy hát azért már nem fognak visszajönni és csúnyán szólva elloptuk őket.A szomszéd nénitől kezdve mindenki sorba állt.Ki egy meggymagozóért,ki egy tükörért :D Persze visszajöttek a holmikért a szomszédok,de soha nem tudták meg,hogy hova lettek...
Aztán volt,hogy úgy szexeltem a pasimmal,hogy apukám bent ült a szobában és számítógépezett...ez elég extrém volt,nagyon kellett vigyázni,hogy m,ég véletlenül se fogjon gyanút :D
Kb. ennyi..ha nagyon megerőltetném magamat,biztos még lenne egy-két sztori..
Hát az akkori haverokkal buliztunk, mi lányok még nem is voltunk olyan taccson.. De pár fiú már totál k.o. volt.. És így pont elmegyünk a művház mellett, valami előadás volt és pont akkor lett vége, kiözönlött egy csomó ember, mind ilyen előkelő fszkalap. És annyit látsz, 2 srác elkezd vetkőzni, közbe futnak (tél közepén) Mi így nézünk gyors felkaptuk a ruhákat, amiket szét dobáltak, futunk utánuk.. Azokat a megrökönyödött fejeket amiket vágtak.. XD
Meg olyan helyen kezdtünk el bulizni, ahova nem lett volna szabad belépni.. A rendőrök fülest kaptak, de közbe mi is kaptunk 1 fülest, hogy jönnek, így felszöktünk előlük a közeli erdőbe.. Éjjel, halál sötét és menekülünk. :D A rendőrök feljöttek motorral (gondolták, hogy arra megyünk) üldöztek minket kb. Nagyon durva volt. Részegen futni erdőbe a hegyre felfele az ösvényről letérve nem túl biztonságos, de nagyon vicces az már biztos.. :D
Csak a vicc kedvéért ma mentem metrónál a mozgólépcsőn (felfele) És amikor már legfelül voltunk, felkiáltottam: Jajj JANIIIII!!! Megfordultam és elkezdtem lefele futni és közbe fennhangon beszéltem, hogy: JANII HOL VAGY? JANIIIII
Az emberek csak néztek mint egy idiótát, én már majdnem elkezdtem szakadni a nevetéstől.. :D És természetesen félre álltak az utamba kerülők.. :D Miután leértem, megálltam a helység közepén, és csak ennyit mondtam: "Jaj Jani szívem, azt hittem meghaltál!" A nagy semmiségnek. Barátnőim, akik lentről kísérték végig az előadásom már majdnem bepisiltek a nevetéstől.. Hát én is alig bírtam ki.. A Metrón kb. fetrengtem a nevetéstől.
Az a sok meghökkent fej.. XD
A kettovel ezzeloti valaszolonak ...mit ertesz azon,h kocka vagyok?
Azota már csinaltam egy pár hobortos tettet, mint pl.:
-anyum rambizta,h vigyazzak a kisun.testveremre. A lenyeg h elozo nap vettem meg a Call OF Dutty 6-t es ezert bezartam ot a haloszobaba ,h addig tudjam kivinni a COD-t.
-es meg volt az a muris ugy is...amikor USB kabellel akartam osszekotni a 2 pc-t,pedig vilagossan mondtak h azzal nem tudom majd XD.
Órán egy hatalmasat fingottam XD de a tanár is röhögött. XD
Meg uzsonnára volt medve sajt is én meg beleültem az asztalon lévőre, majd úgy járkáltam az iskolában xD. Elég kínos volt amikor rájöttem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!