Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelent, ha a második...

Az mit jelent, ha a második emeletről ugrálok le álmomban, és egyáltalán nem félek?

Figyelt kérdés

Mi a második emeleten lakunk, az ablakom alatt az első emeletnél van egy tetőrész, teljesen biztonságos, arra szoktam álmaiban ugrálni és utána úgy le a földre.

Mamám is a 2. emeleten lakik, és nála az erkélyről szoktam úgy leugrálni álmomban, hogy megkapaszkodom az első emeleten lévő erkély korlátjába, és utána úgy le. Hasonlóan, mint a tornászok a korlátnál.

2015. szept. 6. 20:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én eddig iskolába jártam, most júniusban fejeztem be, tehát nekem a karrierem eddig csak az iskola pad volt, azt pedig sikeresen elvégeztem, két fősuli-amiből az egyiknél diploma, a másiknál egy felsőoktatási szakképzési szakra vonatkozó oklevél lett a jutalmam. :)

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :)

2015. szept. 7. 08:27
 12/16 anonim ***** válasza:
de minek ugrálni az álomban mikor repülhetsz is? azért az sokkal inkább rohadt jó érzés.
2015. szept. 7. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
repülni álmodban = menekülsz valami elől, ne vagy elégedett a helyzeteddel
2015. szept. 7. 22:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem én határozom meg az álmaimat. Ha én választhatnék, akkor valamelyik egzotikus sziget tengerpartján sütkéreznék és búvárkodnék. :D
2015. szept. 7. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:

"repülni álmodban = menekülsz valami elől, ne vagy elégedett a helyzeteddel"

na ez egy baromság, bocs. azért repülök álmomban, mert k* rva jó érzés és "akarattal" teszem. Tudom, hogy repülni akarok és felemelkedek.

2015. szept. 7. 22:12
 16/16 A kérdező kommentje:

Két oldalt néztem meg a repüléssel kapcsolatban. Ezeket kaptam megfejtésnek. Hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudom.:

Repülés - Ennek a gyakori álomnak nagyon sok értelmezése van. Jelenthet nehezen teljesíthető vágyakat. Összefüggésben lehet a valós célkitűzéseiddel - például egy felfelé ívelő karrierrel. Álmodban, amikor a földön lévő akadályokat átrepülöd, azok a vágyaid tükröződnek vissza, hogy meg akarsz szabadulni egy problémától.

Ha nehézkessé válik a repülés álmodban, az annak az előjele, hogy a valós helyzettel nem mersz szembenézni, és inkább a fantázia világába menekülsz, áltatod magad.

[link]

Repülni,Repülés

- Kielégítetlen alkotókedv; azoknak az álma, akiknek a tehetsége, kreativitása nincs kihasználva; olyan munkát vagy kénytelen végezni, amelyhez semmi kedved; másra, főleg többre lennél képes. Ha szárnyad nő és repülsz: lustaságod akadályoz abban, hogy értékesebb tevékenységbe kezdj; nem élsz a lehetőségeiddel.

[link]

2015. szept. 8. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!