Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelent, ha a második...

Az mit jelent, ha a második emeletről ugrálok le álmomban, és egyáltalán nem félek?

Figyelt kérdés

Mi a második emeleten lakunk, az ablakom alatt az első emeletnél van egy tetőrész, teljesen biztonságos, arra szoktam álmaiban ugrálni és utána úgy le a földre.

Mamám is a 2. emeleten lakik, és nála az erkélyről szoktam úgy leugrálni álmomban, hogy megkapaszkodom az első emeleten lévő erkély korlátjába, és utána úgy le. Hasonlóan, mint a tornászok a korlátnál.

2015. szept. 6. 20:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Talán érzed, hogy álmodsz és azért nem félsz.
2015. szept. 6. 20:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem félek, hanem arra, hogy mit jelent ez az álom, hogy a 2. emeletről ugrálok le. Azt csak plusz információként írtam, hogy nem félek!
2015. szept. 6. 21:13
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt régen ilyen álmom. A paneleken van ilyen erkély, és annak az élébe kapaszkodva ugráltam lefele emeletenként. Olyan nem szokott lenni, hogy a lépcsőházban a lépcsőfordulók közt ugrálsz le úgy, hogy a korláton átugorva az emeletek közti résben ugrasz lefele egyik szintről a másikra ?
2015. szept. 6. 21:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem, ilyen nem szokott lenni, csak szimplán a saját ablakomból és nagymamám erkélyéről ugrálok le.
2015. szept. 6. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van egy dolog az életedben, aminek többször 'ugrasz neki", vagy többször kezdesz el, szerintem ez egy negatív dolog, viszont téged nem lomboz le, hogy nem sikerül, hanem újra és újra megpróbálod.
2015. szept. 6. 21:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami, nem tudom, igaz, mindig addig küzdök, míg elérem azt, amit akarok! :)
2015. szept. 6. 21:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Szöszi is nekifutott a másodiknak vagy csak tégla?
2015. szept. 7. 00:43
 8/16 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd, hogy mire gondolsz? Mert, amit írtál, az úgy, ahogy van, de értelmetlen!!

2015. szept. 7. 06:21
 9/16 anonim ***** válasza:

nekem mindig karrierrel függ össze.

a lefelé pedig lefelé.

amikor a lifttel felfelé repültem ki egy toronyházból, akkor egy szuper fizetéses melót fogtam ki.

2015. szept. 7. 07:28
 10/16 anonim ***** válasza:

"Hasonlóan, mint a tornászok a korlátnál."

Milyen új sportág az emeletes korlát?

.

Bizonyos lehetsz, hogy álmod jelentése ez: aludtál, és álmodban nem szuterénben laktál.

2015. szept. 7. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!