Múltba mentem álmomban, mit jelent ez?
Gyerekeimmel sétáltam és közben hirtelen a múltba keveredtem. Először nem tudtam mikorra, nem is foglalkoztam vele, majd robbantani kezdtek én meg rohanni, mert a két gyerekem két irányba. Az egyiket valamiért biztonságban éreztem, a másik után rohanni kezdtem. Érdekes benne (most jutott eszembe) hogy álmomban a két kezemen is tudtam futni pedig ember voltam, uaz aki most is. Szóval megtaláltam a robbantás, égből repülôről lövés közben a gyereket és behúzódtunk egy helyiségbe ahol most bolt van. Aztán hirtelen nem boltban voltunk és nem ott. Kimentünk és évtizedekkel korábban voltunk és máshol, amit tudtam is, de uabba az irányba kezdtem visszamenni amerről jöttem. Teljesen máshová lyukadtam ki, de egyből tudtam hol vagyok, ott ahol apukám felnőtt. Egyből kérdeztem is Mamám, persze a nevét mondtam és mondták igen, de nem tudják hol van. Viszont ismerik a fiait és az egyik itt van a mellettünk lévő ajtó mögötti szobában. Egyből bementem és tinik meg kisebb gyerekek között voltam és ott volt apukám aki csak nézett rám mikor megkérdeztem név szerint hogy itt van-e név szerint az akit keresek. Mondták hogy ő az, ő pedig csak nézett rám én meg nagyon sírni kezdtem nem tudom miért és azon járt az agyam hogy hogyan mondjam meg ki vagyok és hogy menjünk a Mamához. Gyereknek mondtam, hogy ő a papa, erre még emlékszem.
Bocsánat hogy ilyen részletesen leírtam, de pár perce ébredtem és nagyon intenzív álom volt, szeretném megtudni miért is álmodhattam, mit jelenthet ez vajon. Úgy érzem valamiért hogy nagyon oka lehet. Voltak már ilyen nagy hatású álmaim.
Köszi szépen ha esetleg valaki tud benne segíteni!
Van egy kb 20 évvel ezelőtti álmom amire még most is emlékszem, de nem tudom mit jelenthet(ett). Majd lehet idővel.
Az ebben a mostaniban a furcsa, hogy előre megálmodásra már nem is egyszer volt példa, de múltba és ilyen szinten nem emlékszem hogy visszamentem volna már.
Közben olvasgattam álomfejtés lehetséges módjairól, hogy hogyan érdemes megfejteni az álmunk jelentését és miután aszerint átgondoltam az álmom, beugrott egy lehetséges ok.
De még nem vagyok benne biztos.
Kezdete alatt mit értesz pontosan? Átgondoltam az egyes részeket is, hogy mire utalhat a jelenemből, múltamból. Kb. ezt értetted alatta?
Ez csak egy feltevés volt.
Én azt értettem alatta, hogy a jelenlegi problémád vagy megoldandó feladatodhoz a múltba kell keresgélj, ahonnan kezdődött az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!