Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha meghalok...

Mit jelent az, ha meghalok álmomban?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel egy nagyon furcsa álmom volt... Ültem a konyhában és egyszer csak berontott az apám. - Azt tudni kell, hogy 1 éves koromban lelépett, azóta körülbelül ötször láttam. Sosem volt erőszakos velem, de a munkája nem éppen legális. - Teljes erőből megütött (ököllel), a fejem az asztalnak ütközött, a szívem nagyon hevesen vert, szuszogtam, nem jutottam levegőhöz. Próbáltam anyukám nevét kiabálni, de nem tudtam, nem jött ki hang a torkomon. Nagyon ijesztő és nagyon valósághű álom volt. Mikor felébredtem, még mindig szuszogtam, a fejem is nagyon fájt és zokogtam. Gondoltam arra is, hogy csak beütöttem a fejemet a falba, de nem... Az ágy közepén feküdtem, szóval ez kizárt.

Miért álmodtam ezt? Mit jelenthet?

2015. aug. 18. 15:25
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem tudom, velem is ez volt. Én azt álmodtam, hogy hátbalőnek, anyukám nevét akartam kiabálni, de nem jött ki hang a torkomon, nem kaptam levegőt sem. Mikor felébredtem sírtam, és nagyon fájt a hátam. Engem nagyon megrázott ez az álom :(
2015. aug. 18. 16:42
 2/4 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok megint: Utánaolvastam, azt írták, hogy boszorkánymegszállást, a boszorkányok műve(mondjuk ezt nehéz elhinni) de anyukámnal is történt ilyen fiatalkorában, nem kapott levegőtt a mamám nevét akarta kiabálni de egy hang se jött ki a torkán(ilyesztően hasonlított az én álmomra meg a tiedre) azt mondta, hogy keresztbe kell rakni a lábad, és úgy kell aludni,és eltávozik a boszorkányszellem belőled. Ezt még a nagymamám mondta, anyukámnál bevált, én is múltkor kipróbáltam, és elmúlt, nem álmottam már ilyet :) Remélem tudtam segíteni! :)
2015. aug. 18. 16:53
 3/4 anonim válasza:

Én is jártam már így.

Meg hat éves korom körül olyan is volt hogy folyamatosan azt álmodtam hogy a szüleim meghalnak,meg egyéb ilyen rémes dolgokat..a faluban volt egy nénike,és ólmot öntött a fejemre (nem néztem utána milyen eljárás ez) és elvileg az ólom olyan alakú kellett hogy legyen ami miatt rossz álmaim vannak..nem volt használható,legalábbis szerintem,egy rajzfilmre lett fogva,később már pszichológushoz is jártam miatta..szöörnyű volt

2015. aug. 19. 01:30
 4/4 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy ha valaki meghal az álomban az annál tovább él.
2015. aug. 20. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!