Mit jelent az, ha meghalok álmomban?
Tegnap éjjel egy nagyon furcsa álmom volt... Ültem a konyhában és egyszer csak berontott az apám. - Azt tudni kell, hogy 1 éves koromban lelépett, azóta körülbelül ötször láttam. Sosem volt erőszakos velem, de a munkája nem éppen legális. - Teljes erőből megütött (ököllel), a fejem az asztalnak ütközött, a szívem nagyon hevesen vert, szuszogtam, nem jutottam levegőhöz. Próbáltam anyukám nevét kiabálni, de nem tudtam, nem jött ki hang a torkomon. Nagyon ijesztő és nagyon valósághű álom volt. Mikor felébredtem, még mindig szuszogtam, a fejem is nagyon fájt és zokogtam. Gondoltam arra is, hogy csak beütöttem a fejemet a falba, de nem... Az ágy közepén feküdtem, szóval ez kizárt.
Miért álmodtam ezt? Mit jelenthet?
Én is jártam már így.
Meg hat éves korom körül olyan is volt hogy folyamatosan azt álmodtam hogy a szüleim meghalnak,meg egyéb ilyen rémes dolgokat..a faluban volt egy nénike,és ólmot öntött a fejemre (nem néztem utána milyen eljárás ez) és elvileg az ólom olyan alakú kellett hogy legyen ami miatt rossz álmaim vannak..nem volt használható,legalábbis szerintem,egy rajzfilmre lett fogva,később már pszichológushoz is jártam miatta..szöörnyű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!