Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent? Álmomban vezetek,...

Mit jelent? Álmomban vezetek, a valóságban nem tudok.

Figyelt kérdés

Álmomban rendszeresen vezetek autót. Általában menekülök vele, vagy másokon kell segítenem. Álmomban is tudatában vagyok annak (valószínűleg), hogy a valóságban nincs jogosítványom, és vezetni sem tudok, ezért minden egyes autóvezetésem úgy zajlik, hogy fogalmam sincs, melyik-melyik pedál (tényleg nem tudom igazából sem), és próbálgatom őket, hogy melyikre lassul-gyorsul az autó... Arra nem emlékszem, hogy hogy szoktam elindítani.

Miért vezetek állandóan álmomban, ha a valóságban nem tudok, és nincs is jogsim?

2015. aug. 21. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert szeretnél vezetni a valóságban is. Egyébként nem jelent semmit. Én álmomban repülni szoktam, de a valóságban nem tudok. Ha meg vezetek, sose működik a fék.
2015. aug. 21. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem tudok vezetni, de meg fogok tanulni. Nekem már nagyon rég volt ilyen vezetős álmom. Nálam is az szokott lenni, hogy kipróbálom mi, hogy van, aztán elindulok, elütök pár embert, menekülök aztán nem akar működni a fék, végül felriadok.
2015. aug. 22. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok vele...egyszer hallottam, hogy csak olyat tudsz álmodni, amit a valóságban is tapasztaltál már...elég hülyeség, mert még sosem vezettem. De pl álmomban repülőn is ültem többször még akkoriban, amikor sosem repültem igazából. Érdekes, hogy mióta meg a valóságban repülgetek ideoda, az álmomban már sosem jutok el a felszállásig :D
2015. aug. 23. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!