Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szexualisan voltam almomban...

Szexualisan voltam almomban vele ami a valosagban lehetettlen van jelentosege?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz almom volt!eloszor is tudni kell hogy gyerek korom ota elvaltak a szuleim ,alkoholista apam volt.nem tartom a kapcsolatot vele mai napip.

A ferjemel babat szeretnenk ketto es fel eve nem jon ossze sajnos.

Almomban/:

Apamon fekudtem ruhastol es kevertem rajta mig orgazmusom lett,de kozben tudtam ezt nem szabadna es szegyeltem is magam,utana apam ment ell benem es almomban arra gondoltam mar bem erdekel hatha mar apamtol teherbe esem.feltem nagyon ki ne deruljon almomban.

Nagyon rossz alom soha az eletben ilyesmit nem almodtam,nem kivanom senkinek! Van ertelme az almomnak?

Halasan koszonom a normalis valaszt.

2015. júl. 13. 06:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az álmodban keverednek az érzéseid, félelmeid, vágyaid és a vacsorád.

Nincs jelentősége. Igyál egy kávét és hagyd hogy az agyad törölje.

2015. júl. 13. 07:32
 2/8 anonim válasza:
100%

Nekem is volt hasonló álmom.Azt álmodtam hogy apám orális szexre kényszerít.

Egy légtérben élek vele..de utálom őt..úgyhogy ez az apagyűlölet talán idézhet ilyen álmokat.

2015. júl. 13. 07:59
 3/8 Spilerke ***** válasza:
100%
1. Jól mondja az álmok gondolatok, érzések, emlékek, képek, hangok összessége. Jelentését maximum, csak te tudod értelmezni. Mivel mi nem ismerünk nem tudunk rólad semmit nem is tudunk 100-ban hasznos választ adni.
2015. júl. 13. 08:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Nyugotabb vagyok hogy olvasgatom a valaszokat,engem konkretan kikeszitett ez a rossz alom ,es valosan en is utalom az apamat mert alkoholista es nem torodott velynk gyerek korunkban :'(

Nem mertem elmondani ezt a csunya almot ithon es ezert itt kerdeztem :-(

2015. júl. 13. 08:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasonló álmom. Olyan is hogy férfi vagyok és nőket erőszakolok.

(na ez utóbbi rettenetesen felkavart)

Szerintem lehet egy kis csipet szexuális kívánósság, frusztráció a gyerek miatt, plusz az hogy apádnak is összejött egy gyerek, ami nem hangzik igazságosnak, egy nehezebb vacsi, hormonok és tadamm! kész a hülye álom.

Régebben volt egy kérdés, amit egy pasi írt ki, hogy a nővérével álmodott.

Ott is az volt a lényeg, hogy hosszú ideje magányos volt, pont rakeszult egy esti lazításra (érted) erre órákig telefonált a nővérével.

Az ágya éjjel befejezte.

Nincs jelentősége.

2015. júl. 13. 08:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen,

Keresgettem az almoskonyvben aparol szolo almot de csak egyet talaltam azt hogy/apaval karacsony ejjelen almodni :

Gyermekaldas.

Ugye most nem karacsony van :|

De jo hogy irtatok ,:-D

2015. júl. 13. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem is kell elmondanod senkinek. Az ilyesmi az ember magánügye. Nem kell rosszul érezned magad egy olyan agyi folyamat miatt, amiről nem tehetsz.
2015. júl. 13. 11:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Rendben es koszonom szepen a hasznos valaszokat

Tovabi szep napot kivanok.

2015. júl. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!