Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod balesetet szenvedne, megvakulna, és nem tudna többet szexuálisan kielégíteni, mert lebénulna deréktől lefelé, kitartanál mellette?
Én igen. Nagyon imádom, bármi is történne vele ez nem változna.
44/N
Igen.
Amúgy miért ne tudna kielégíteni szexuálisan? Lehet, hogy velünk van a gond, de nálunk az örömszerzéshez nem csak a deréktól lefelé található testrészeinket használjuk.
3-as, okoska...nem is ismersz, mi alapján döntöd el, hogy egy határozott igen nem őszinte?
1-es voltam
Én kitartanék mellette. De ez én vagyok, nekem jelentett is valamit az az ígéret, hogy "jóban-rosszban, egészségben-betegségben".
Egyébként édesanyám annak idején friss házasként daganatos beteg lett, az orvosok nem adtak neki fél évet se... édesapám ennek ellenére kitartott mellette, pedig anyám megmondta neki, hogy nem hibáztatná érte, ha fiatal férfiként ezt nem tudná mellette végigcsinálni és nem is várná el tőle, hogy így mellette maradjon. De apám kitartott. Anyám pedig végül rácáfolt az orvosok diagnózisára és felépült, 25 évvel később hunyt csak el (egy másik daganatos betegség következtében). Előttem mindig ez a példa lebeg, a szüleim példája. Ha ők ki tudtak tartani egymás mellett jóban és rosszban, akkor én is ki tudok.
Egyébként mit ad isten, én pont hivatásos ápoló lettem, ápolás és betegellátás szakon szereztem a diplomámat, így nem is okozna nehézséget, hogy ellássam és megfelelően gondozzam a páromat, ha - ne adja az ég - netalán érné őt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!