Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatom meg, hogy a barátom nem csak szexuálisan vonzódik az egyik lányismerőséhez? Beleolvastam az üzeneteibe, de nem tudom eldönteni, hogy most "csak" megakarná d*gni, vagy esetleg több ez a részéről a lány iránt? 21L
Nem lehet nagy a bizalom a részéről, hogyha az üzeneteiben kell olvasgatnod. Ha több lenne a részéről, azt egy idő után úgyis kiderül, feleslegesen kár őrlődnöd.
Azonkívül én finomat közölném az észrevételem ebben az irányban, nem rontanék rá. Lehet hogy a valóságban közel sem állnak úgy a dolgok, mint ahogy te gondolod az üzenetekből.
minek vagy együtt vele?
komolyan azt hiszed , hogy nincsen más férfi a világon?
én is nagyon ragaszkodtam, a tiédhez hasonló baromhoz.. aztán szerencsére megcsalt és ki is dobott..
na utána találkoztam a mostani párommal, akinél teljesen új dolgokra jöttem rá. ő TISZTEL , ŐSZINTE, szeret...stb
ha már másra nyomul akkor régen rossz. az is lehet már meg is csalt.
szerintem ne hagyd magad megalázni. dobd ki mielőtt még elkapsz tőle valamit
En mar reg kidobtam volna a helyedben.
Szerintem ez a szituacio eleg egyertelmu, gondoltaban mar megcsalt a lannyal, kerdes hogy erre elesben mikor kerul sor.
A helyedben elmondanam neki hogy tudok a doogrol, es hovy ennek kozottunk itt es most van vege mert ez neked ugy nagyon nem jo.,
Szumseged van erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!