Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dilemmában vagyok. Tegnap megláttam hogy a párom beszélget egy gyerekkori lány barátjával?
Én a helyedben nem gondolkodnék, egyértelműen otthagynám. Velem ne legyen senki csak azért, hogy ne legyen egyedül...
26/L
jól mondja, aki azt írja, hogy valld be, hogy elolvastad.
ezt egyszerűen muszáj tisztázni, nem lehet annyiban hagyni, mert ilyen kétségekre nem lehet egy életet felépíteni. másrészt egy olyan valakiért mondanál le a gyerekről, aki nem is szeret téged....? ezt biztos, hogy nagyon meg fogod bánni.
mert ha nem szeret, előbb vagy utóbb úgyis fog valakit találni, addig meg jó leszel neki. de lehet, hogy neked akkor már késő a gyerekvállaláshoz.
azért még annyit elmondanék: én pár hónapja vagyok együtt a barátommal, és tudom, hogy ő 100%-ig odavan értem. viszont én ingadozok, és már sokszor mondtam embereknek, hogy bizonytalan vagyok, lehet, hogy nem is szeretem őt, stb. és éreztem úgy is, hogy csak jobb híján vagyok vele. de most, hogy telik az idő, érzem, hogy mennyire kialakult bennem a kötődés, és mennyire szeretem. szóval szerintem lehetnek olyan időszakok, hogy az ember ezt-azt mond, közben meg nem is úgy van igazából. szóval a lényeg, hogy mindenképpen tisztázd vele ŐSZINTÉN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!