Álmomban életet mentettem. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Egyik álmomban egy közeli fiú barátomat autóbaleset érte. Én egy hátrébb álló kocsiban ültem ,de a csattanásra odafutottam. Ott volt egy csomó ember de senki sem csinált semmit csak álltak. Odafutottam és mivel nem volt pulzusa újraélesztettem. Közben végig sírtam. Mit jelent ez az álom? L2015. aug. 31. 16:53
1/3 anonim válasza:
Azt kislány, hogy a tiédet is meg fogják menteni.
3/3 anonim válasza:
én is szoktam ilyeneket álmodni, csak én azt hogy tudok repülni, vízen járni, és beteg madarakat szoktam repülés közben gyógyítani, meg elfogott kutyákat kiszabadítani egy hajóról.
Legdurvább az az volt, hogy volt több 1000 aranyszőrű cica egy hajón, konténerekben, amiket vittek nyúzni a rossz emberek.
Majd megjelentem és a vízen ugrálva, ide-oda röpködtem, átugrottam a hajón többször is, hosszába meg keresztbe, és közben egy minigunnal szedtem le az embereket.
Vérfürdő után, az összes konténert egyszerre felemeltem és elvittem egy napraforgókkal és kisgyerekekkel teli tisztásra, ahol aztán kiengedtem őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!