Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha egy emeletes...

Mit jelent az, ha egy emeletes ágyról ZUHANOK álmomban?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik, mintha leesnék egy sima 2emeletes ágy tetejéről, de ahogy elkezdek zuhanni, valahogy borzasztó távolságra lesz tőlem a padló. Amióta az eszemet tudom, álmodtam ezt szinte minden éjjel, és pont mielőtt leérnék, felébredek. Nagyon rövidek ezek az álmok, és utánuk nagyon gyorsan vissza alszom. Egy ideje már kevesebbszer álmodom ezt, de még mindig gyakran előfordul. Mit jelent ez?

2015. aug. 30. 16:37
1 2
 1/13 anonim válasza:
az álmok általában az előző nap eseményeivel kapcsolatosak...ezt neked kell megfejtened.Emeletes ágyon alszol?Felül?Alul?Estél már le onnan? gondold át a "múltat"
2015. aug. 30. 18:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Sose történt velem hasonló. Meg ide hogy jön az előző nap? Írtam, hogy rengetegszer álmodtam ezt.
2015. aug. 30. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Álomban/félálomban a zuhanás érzetét az izok hirtelen elernyedése okozza.

Tehát fiziológiai, nem pedig ezoterikus oka van.

2015. aug. 30. 20:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Mea culpa!

Az első sorban "izok" helyett kérem "izmok"-at olvasni!

2015. aug. 30. 20:12
 5/13 anonim ***** válasza:
és lebegés érzést mi okoz? magas helyről leesve szintén
2015. aug. 30. 20:41
 6/13 A kérdező kommentje:
-_-" Hát ezekkel a válaszokkal nem megyek sokra.
2015. aug. 30. 21:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Fájni a fog, ha földet érsz!
2015. aug. 30. 21:27
 8/13 anonim válasza:
Èn éveken keresztül minden éjjel azt àlmodtam,hogy egy felhökarcoló tetején sètàlok, a szèlére érve egy deszkàn sètàlok végig,majd lezuhanok. Soße értem fördert. Megfejteni ugyan nem segít de legalàbb tudod, hogy vki àt tudja érezni amit îrsz. ..bocsii
2015. aug. 30. 21:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Itt a nyáriszünet vége..:(
2015. aug. 30. 23:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Emeletes ágy

- Unalmas kapcsolat, megfakult érzelmek. Nem is tudod, hogy a házastársadat vagy az ún. külső kapcsolatodat unod-e jobban.

Kettő (szám)

- Hiányérzet.

Zuhanni

Ha nem ütöd meg magad és felkelsz a zuhanás után: félelmeid egy dologgal kapcsolatban alaptalanok, magadat korlátozod a megvalósításban.

Általában: gyermekkori rémület újraéledése; álmodozásban, ábrándozásban levezetett kreativitás, kihasználatlan, szabályozatlan intelligencia. Árokba, gödörbe, piszkos helyre zuhanni: tudod jól, hogy rossz úton jársz.

2015. aug. 31. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!