Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az, ha egy emeletes...

Mit jelent az, ha egy emeletes ágyról ZUHANOK álmomban?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik, mintha leesnék egy sima 2emeletes ágy tetejéről, de ahogy elkezdek zuhanni, valahogy borzasztó távolságra lesz tőlem a padló. Amióta az eszemet tudom, álmodtam ezt szinte minden éjjel, és pont mielőtt leérnék, felébredek. Nagyon rövidek ezek az álmok, és utánuk nagyon gyorsan vissza alszom. Egy ideje már kevesebbszer álmodom ezt, de még mindig gyakran előfordul. Mit jelent ez?

2015. aug. 30. 16:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó! :) Te legalább tényleg segítettél valamennyit.

Amúgy semmilyen párkapcsolatom nem volt még.

2015. aug. 31. 08:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Ht ha nem volt kapcsolatod sose, akkor tleg sokat értél az utolsóval is. Nemtudom h mit méltatlankodsz itt, próbálnak segíteni neked, te meg itt fikázol csak.. Nem tudom, h mi a bajod azzal, h az izmok elernyedése okozza. Ha nem felel meg amit itt kapsz, menyj el Jóskához, a jósnőhöz, vagy vegyél álmoskönyvet.
2016. febr. 20. 14:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó bunkó vagy..
2016. febr. 20. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!