Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki közületek halt már meg...

Valaki közületek halt már meg álmában?

Figyelt kérdés
Mi történt? Megsebesültél, vagy meg is haltál esetleg?

2015. júl. 26. 01:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer azt álmodtam, hogy egy temetőben vagyok és nagyon félek valamitől ( azt már nem tudom mitől) és egy előre kiásott sírba belefekszem és egy marék földet teszek a mellkasomra ekkor felébredtem.

A másik meg az volt, hogy egy hosszú fényes folyosón voltam, jobbra balra ajtók. És én bementem azt hiszem a negyedikbe jobbra. És a küszöbön megállok és nézem mi van bent, majd belépek és én vagyok a nő helyében aki ott állt. Fehér ruhában volt/voltam és egy sötét erdőben sírtam. Elég ijesztő volt. Aztán film szakadás és ott voltam, hogy az erdő szélén állok és tovább már nincs semmi csak egy nagy szakadék és én beleugrok. Ekkor megint felébredtem és nagyon rossz volt. Sírva lkeltem fel, azóta se tudom miért álmodtam ezt.

2015. júl. 26. 20:16
 12/14 Duenna ***** válasza:
Jó ezeket így olvasni éjjel a sötétben, olyan rémálomszerű! :D
2015. júl. 26. 23:18
 13/14 baldwin13 ***** válasza:
Tovább léptem. Nekem már egy kis időre ,,élőben,, is sikerült. (motorbaleset).
2015. júl. 27. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem 1945-ben berlin elestekor német mesterlövészként fejbedobtak egy virágcseréppel.
2015. aug. 12. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!