Valaki közületek halt már meg álmában?
Öngyilkos még nem voltam. Bár arra sem emlékszem, hogy meghalok. Csak azt tudom, hogy történt már olyan, ami miatt a valóságban meghalnék.
Gondold el milyen volna, ha megennének a kutyák és nem ébrednél fel vagy lenyelne egy bölény.:P
Akik álmukban haltak meg, közülük senki nem panaszkodott, hogy tudatosan nem élte át a meghalás élményét.
Igaz, azok sem, akikért ébrenlétük alatt jött a Kaszás...
Engem elütött egy motoros a suliban. Nem fájt, én főleg a körülöttem lévő odagyűlő bámészkodókat láttam, akik vagy sutyorogtak, vagy sírtak, meg a mellettem lévő srácot holtan. Aztán meghaltam.
De nem ébredtem fel, mert utána álmomban más lettem(egy fiú) és megkerestem a száguldó motorosokat és kikergettem őket a városból xD
Néhány éve elég gyakran történtek velem kisebb-nagyobb "balesetek".
A legtöbb esetben hadakoztam álmomban, volt, hogy a múlt század viharos eseményeit játszottam újra, az ellenség elfogott engem és a csapatomat, majd szépen lassan kivégeztek mindannyiunkat. Éreztem a golyó becsapódását, és, hogy szép lassan elsötétül körülöttem minden.
Voltak modernebb dolgok is, az egyikben "csak" halálra rugdosott valami fekete ruhás rendfenttartó, a másikban valamiféle sugárfegyver sebesített meg a szegycsontomnál (de azt túléltem). Gyakran voltak bringával eltaknyolós álmaim is, akkor is elég szép sérülésekkel gazdagodtam.
Ahhoz képest, hogy a valóságban ezek elég negatív dolgok, senki sem szeret megsérülni, vagy meghalni (kivéve a mazochisták és a depressziósok, hehe), én nem vetem meg az ilyen álmaimat. Úgy halhatok meg, hogy életben maradok. Mintha drogoznék, túladagolnám magam, másnap viszont ugyanúgy élném az életem. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!