Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti hisztek a gyerekek almaban?

Ti hisztek a gyerekek almaban?

Figyelt kérdés

Kisfiam azal ebredt fel hogy elmeselte az almat.

Azt almodta hogy egy bacsi mondta neki hogy tedd az ujjaid a porba rs ha csak az egyik ujjbegyed lesz poros akor anyukadnak egy babaja lesz ha mindket ujjad akor ikrei lesz.kisfiam bele nyomta a porba az ujjait es mindket ujjhegye poros lett, amire azt mondta neki a bacsi hogy anyukadnak ikrei lesz.

En nem hiszek ilyen babonas almokban de kivancsi vagyok ti mit gondoltok rola?

2015. ápr. 13. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet csak testvéreket szeretne.

Nekem Lady Gagákat kellett rajzolni a táblára, hogy kitalálják a többiek. De sehogy nem tudtam. Ciki volt és mindenki értetlenkedett:D

A végén persze fel lettem világítva, hogy hálózati karit kellett volna, hogy világos legyen. Hogy miért azt ne kérdezed:D

2015. ápr. 13. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Petőfi Sándor válasza:

Anyám, az álmok nem hazudnak;

Takarjon bár a szemfödél:

Dicső neve költő-fiadnak.

Anyám, soká, örökkön él.

(Jövendölés)

[link]

(a gond csak az, hogy értelmezni nehéz, nem tudjuk, vagy vágyainknak megfelelően olvassuk.. a példánál: lehet, hogy "ikrek" jegyeben születik, lehet, hogy testvérre - ikerre vágyik az álmodó, és a kisgyerekek még néha nem tudják elválasztani az álom és ébrenléti tudatukat, belekevernek ébrenléti fantáziából. Nem is jó ezért faggatni az álmaikról, mert megzavarja ezt a természetes, földi világra való ébredést az első 7 évben)

2015. ápr. 13. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!