Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » 15 vagyok és azt álmodtam...

15 vagyok és azt álmodtam hogy terhes vagyok. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Álmomban a régi barátaimmal nyaralni mentünk egy két-három szintes kastélyszerű házhoz amit már sokszor láttam álmomban. A hàz mellett volt egy tó. Úszni mentünk és egy ismerősöm elkezdett minket kergetni. Nagyon sokan voltunk. Mindenki nevetett és futottunk ki a vízből. Amkor kiértem észre vettem a nagy pocakom. A legjobb fiú barátom apja azt mondta hogy ő biztos abban hogy a fiátol van de a gyereket egyszer sem láttam az álomban. Sétálni kezdtem az épületben közben egyre nagyobb lett a hasam és nagyon görcsölt mindenem a melkasom aljátol a csípőmig. Ennek mi a jwlentèse?

2015. jan. 2. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Éjjel teherbe ejtett a szentlélek, és világra fogod hozni az új Messiást!

Vagy: éjjel görcsölt a hasad, és beleszövődtek az álmodba a fájdalmak.

2015. jan. 2. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy álmodban kihordtál egy gyermeket és meg is szülted!
2015. jan. 2. 23:08
 3/5 anonim válasza:
92%
Férfi vagy,vagy nô ?
2015. jan. 2. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Na már most, a has nem csak a gyerektől tud megdagadni.

Viszont nem jelent semmit.

Múltkor én is álmodtam egy furát, amire később rájöttem, hogy két filmből jött össze.

Itt van a fejemben, de már nem tudom elmondani neked, hogy mi volt.

Ma is álmodtam sok mindent.

Viszont csak a horror részére emlékszem homályosan,

Egy alagútban egy maszkos lény öldökölt mindenkit. Én is állandóan azt éreztem, hogy küzdök vele, meg belém akar és belém is szúr.

Aztán arra emlékszem, hogy megúsztam és felszállok a metróra. De már nagyon elegem van ebből a napból és a sötétségből. Az emberek is olyan gyanúsak voltak, így inkább egy másik embert követtem, aki nem szállt fel a metróra, hanem inkább kiment az alagútból a fénybe. (bár néha gondolkodtam rajta, hogy a metróval gyorsabban otthon lehetnék).

Meg egy olyan kép van a fejemben, hogy egy csónakban vagyok, ami olyasmi helyen megy, mint Velence, csak kicsit szebb és több a víz. És két szó volt a fejemben, az egyik to die a másik is is valami ilyesmi, diying talán. Az egyik az út elején volt a fejemben, a másik a végén. És két zenéhez kötöttem a két fogalmat.

Csak ezért írtam le ezt a hülyeséget, hogy belinkeljem őket :D

a két szám:

https://www.youtube.com/watch?v=U6ZDjDS72u0

https://www.youtube.com/watch?v=D90fkYiuOJo

2015. jan. 2. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Aztán lehet, hogy ez volt és innnen jött a folyó:D

https://www.youtube.com/watch?v=kkeZ-yJHa_I

2015. jan. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!