Mit jelent ez? Ez mitől van? 16/F
Figyelt kérdés
Az álmomban az volt hogy két gyerekem lett mind a kettő lány pedig ha akarnék gyereket akkor is fiút.Szóval az a lényeg hogy sírva keltem fel mert nagyon félek az apaságtól.Egyszerűen rettegek.Olyan rossz volt ez az álom hogy még mindig rajtam van a hatása!És mikor meg volt a két gyerekem akkor minden felborult semmit nem tudtam rajtuk kívül csinálni!2014. júl. 6. 14:24
1/3 anonim válasza:
még az is lehet hogy a jövődet láttad :) mindenesetre remélem ez az álom rádöbbentett hogy mindig húzzál gumit a botodra :D
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy valami átjött a tudatküszöbödön... vagy csak a szokásos frusztráló álom.
Restimuláció?
3/3 anonim válasza:
Az, hogy 16 évesen félsz az apaságtöl, természetes, hiszen még te is gondoskodásra szorulsz.
"... ha akarnék gyereket akkor is fiút."
Nem a te akaratodtól függ. Ha égis lány lesz gyereked - majd akkor, ha szellemileg megértél rá és gondoskodni is tudsz gyermekedről! - akkor mehet a kukába, vagy csak érzelmileg simán nem törődsz vel felnevelése közben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!