Mitől van ez? Mit jelenthet?
Van egy fiú aki teszik most nevezzük mondjuk Csabának. Az álmom a volt hogy Európa és Amerika összeér és egy derékig érő pocsolya választja el egymástól őket. Ezen az Apukámmal sétálunk át majd ő eltűnik és változik a környezet. Egy nagy gyárnál vagyok, ahol gyerekeket dolgoztatnak. Húgom osztálytársai is ott vannak. Megkérdezem hogy ő is ott van-e de megnyugszom mert az mondják ő otthon van, a szüleimmel. Ekkor meglátom "Csabit" aki épp itt kémkedett és követni kezdem. Ő bemegy egy sötét helyre ahova persze követem. Ott a falon ugrálva kell közlekedni, egy ugrásnál LIGHT felirat és világos lesz következőnél pedig vaksötét. Nem látom őt de megyek utána majd egy másik hasonló helyre érkeze ahol egy őr áll és azt mondja:
- Miért szöktök ki? Te is meg a másik is?
Megkérdezem hogy hová ment a másik de már nem tud
Számomra azért sokminden leszűrődik ebből az álomból.
Ez az álom azt jelenteti meg,hogy legbelűl mi foglalkoztat téged.
Nagyon sok személy vetűl fel az álmodban és nem csak a közvetett személyek vannak benne.Pl. a húgod osztálytársai - a saját osztálytársaid vagy munkatársaidra kellene álmodnod normál esetben.
Ez azt jelentheti,hogy nem vagy önző és ráadásúl nagyon széles az empatikus látásköröd és a gondolkozásod.Legfontosabb számodra a közösség.Az,hogy dolgoznak- azt szeretnéd,hogy a húgodnak legyen most egy jó élménye az osztálytársaival,hogy jobban beilleszkedjen.De viszont megnyugtat téged az,hogy otthon van,mert félted,hogy rossz társasághoz barátkozik (pl. nagyon nagyképű lányokkal,vagy olyan fiúkkal akik csak megjátszák magukat)
-Csabiról pedig annyi,hogy rossz megérzéseid vannak felőle amik biztos,hogy igazak.Még akkor is,ha nem gondolsz róla rosszakat.
Én nekem volt egy barátnőm akiről ügyebár nem gondoltam rosszakat,de amíg vele barátkoztam folyton patkányokról álmodtam--és kiderűlt róla sok rossz dolog.Mégha nem is ártott neked vagy ha nem akar ártani neked ez a Csabi,akkor is valami roszz tulajdonsága vagy valami ilyesmi lehet vele.
A szökés felkiálltásról annyit,hogy szerintem-bár nem tudom-de ez a Csabi a barátod vagy közeli ismerősöd lehet akivel sokszor beszélgetsz vagy csak látod.És mások szemében úgy tűnhet,hogy eggyütt szervezgettek pl.ezt a szökést is együtt hajtottátok végre,pedig te csak követted.
A vissza kérdezés az őrtől azt jelentheti,hogy neked tiszta a lelkiismereted,mert becsületes vagy és ez így is marad és nem fogod másoknak ezt bizonyítani,mégha magasabb beosztású vagy magasabb rendű emberrel kerűlsz is szembe.
Én ezt szűrtem le.Nem tudom,hogy mennyire vonatkoznak rád vagy hgy mennyire igazak ezek rád.
Kedves utolsó
Az álmo csupa RANDOM H*LYESÉG! nincs olyan , hogy egy álomnak jelentése van . Az emberi agy csak h/lyéskedik mert mér' ne!
Az előző kiírónak:Hát téged is érdekelnek az álmok,mert akkor nem jöttél volna erre a kérdésre.Valóban sokszor az agy csak a képzeletet navigálja kikapcsolódásként és azért is,mert sokan becsapják az agyukat.Amikor valaki becsapja az agyát az azt jelenti,hogy véletlenül kiváltja az agy frekvenciájának a labilitását.Vagyis hirtelen átmozdul másik frekvenciára.
Frekvenciák:
alfa - ősi,csak támadás vagy menekülés.
béta - ritmusos emlékezet pl:tüdő mozgása,szív dobogása,napszakok,tánc,mozgás. de még itt fordul elő a gyógyulás.
delta - emlékezet,rövid és hosszú távú memória,probléma megoldás,Álomban megjelenthetnek :családtagok,rokonok,barátok,állatok.
Théta - nagyon magas is lehet.Ez a tényleges fantazmagóra.Képzelt világok,lények,tárgyak stb.
Gamma - nem nagyon ismert,nagyon veszélyes.Ide kötik az olyan betegségeket,melyek az alváshoz köthetők pl:a csipkerózsika szindróma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!