Monotropus kérdése:
Szólítottak már meg valakit a nevén álmában?
Figyelt kérdés
28/F Visszagondolkoztam kicsit es nem remlik, hogy valaha valaki is kimondta volna a nevem almomban.2015. jún. 20. 16:49
1/10 anonim válasza:
Éncsak hallottam, hogy szólogatnak a nevemen, de nem láttad senkit, a hang egy elhúnyt családtagomé volt.
2/10 anonim válasza:
Tényleg: még soha nem szólítottak a nevemen álmomban! Ez fura.
3/10 anonim válasza:
Igen!
Fel is ébredtem rá.
Álmodtam, de készülődni kellett a buszhoz.
4/10 anonim válasza:
Igen. Szólítottak nevemen is és az úgy nevezett kapott nevemen is .
5/10 Missi_Key válasza:
még nem, bár kicsit olyan mintha nem is én lennék én álmomban, csak véginézném mint valami 4-5 D-s filmet
6/10 A kérdező kommentje:
Regebben voltak olyan almaim, hogy egy ismert kornyezetbol a hirtelen atvaltas egy olyanba ahol abszolut ismrtetlen minden es mindenki de megis olyan az egesz mintha normalis lenne. Ismeretlen volt de megsem. Szerettem is tunodni rajta reggel meg vissza aludni hatha. De manapsag nem nagyon almodok vagy nem emlekszek. Es ha almodok is vhogy hirtelen ilyen fel-alom allapotba kerulok es elkezdek hallanni egy nagyon eros es mely morajlast mintha 3-4 tobbrotoros helukopter repkedne az ablakom elott es valami nem enged felebredni. Mar veszekszek magammal, hogy 'KELLJ MAR FEL' es csak nagyon nehezen ebredek fel. Es mar evek ota ez van. Ez is kulunos.
2015. jún. 21. 00:19
7/10 anonim válasza:
Nem rémlik hogy lett volna olyan álmom amiben a nevemen szólítottak volna. Érdekes.
8/10 anonim válasza:
Kérdező , volt nekem is sok olyan álmom ahol egy olyan helyen voltam , amit nem ismerek , ismeretlen emberekkel de mégis az álomban ismerős emberekkel körülvéve
9/10 Missi_Key válasza:
Egy tanulmány szerint csak ismerős emberekkel lehet álmodni, olyannal akit még soha nem láttál nem (itt aki szembe jön az utcán is ismerős)
10/10 anonim válasza:
Álmomban emlékeim szerint még sosem szólitottak a nevemen. Félálomban illetve lefekvés utáni percekben amikor még teljesen tiszta fejjel gondolkodtam viszont történt ilyen! 3 alkalom volt. Egyszer egy ismeretlen női hang,egyszer egy ismeretlen férfi hang egyszer pedig egy elhunyt hozzátartozóm hangja mondta a nevem. Minden esetben a hátam mögül Hallottam a hangot. Természetesen soha senki nem volt ott rajtam kívül illetve volt,hogy egy fal volt a hátam mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!