Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A párom álmában megcsaltam őt?

A párom álmában megcsaltam őt?

Figyelt kérdés

A barátom már kétszer is azt álmodta, hogy meguntam és megcsaltam. Megkérdeztem, hogy mi lehet az oka ezeknek az álmoknak(vagyis hogy attól fél-e , hogy elveszít, vagy attól hogy félrelépek)de azt mondta, hogy bízik bennem.

Mit jelenthet? Nagyon felzaklatta, a második álom pár hete volt, akkor el sem akarta mondani, csak most valahogy kinyögte és majdnem elsírta magát.

2015. ápr. 6. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem féltékeny a párod, csak nem meri bevallani. Ne adj rá okot! :)
2015. ápr. 7. 00:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy fél hogy elhagyod vagy elfogod hagyni..
2015. ápr. 7. 00:33
 3/9 A kérdező kommentje:

1-es Éppen ezaz, egy cseppnyi okot sem adok rá, sőt, sohasem csalnám meg! A bizalom 100%-os kettőnk között.

2-es Igen, én is erre gondolok. Viszont tudja, hogy hogy odavagyok érte, más férfire nem bírnék úgy nézni, mint rá és hogy ő az igazi. Irigylésre méltó lehetne a kapcsolatunk és együtt tervezzük a kis jövőnket. Előttem volt egy lány az életében, aki lerombolta az önbecsülését az évek alatt. Gondolom emiatt nehezen bontakozott ki mellettem a párom, úgy igazán.Talán ebből kifolyólag tart attól ennyire, hogy elveszít?

2015. ápr. 7. 00:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Az előző kapcsolatok mindig rányomják a bélyegét az utána lévőre... Mellesleg elég sok értelmetlen álom van, nem mindegyiknek kell jelentőséget tulajdonítani. Én szoktam értelmetlen dolgokat álmodni és csodálkozok rajta, hogy ennek mi a franc lehetne a jelentősége? Semmi! :D Nyugi! :)
2015. ápr. 7. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam ilyeneket a volt feleségemről. Mindent megadott amit csak egy nő képes megadni, de valami mégis hiányzott. Óriási szerelem volt de valahol mélyen boldogtalan voltam. Ne hagyd magára a párodat ezekkel a kétségeivel. Határozottan jelentsd ki hogy bizony te soha semmilyen körülmények közt nem csalod meg, úgyhogy emiatt egy cseppet se aggógjon, és ha legközelebb ilyet álmodna te oda fogsz menni és kitéped a haját annak a másik nőnek aki pont úgy néz ki mint te de az nem te vagy, amiért így be akarja csapni a párodat. Remélem ez segít.
2015. ápr. 7. 04:40
 6/9 anonim ***** válasza:

"Azt álmodtam, hogy te...", erre hivatkozást nem tartom egészségesnek.

Valószínű, túlsá

2015. ápr. 7. 05:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem így akartam!

Valószinű, túlságosan fél attól, hogy elveszít és ez tükröződik álmában.

Mindenesetre, nem ártana jobban bízni kapcsolatában, ha pedig álmára hagyatkozik, megtanulni szétválasztani az álmot a valóságtól.

2015. ápr. 7. 05:14
 8/9 Legoman ***** válasza:

Nem kérdeztél rá, hogy mi történt a volt barátnőjével, aki lerombolta az önbecsülését, önbizalmát?

Mert ott lehet a gond. Azért álmodik ilyeneket, mert újra egy lánnyal van, és ilyenkor felidéződnek ezek az emlékek. Valószínű a volt barátnője megcsalta, de nem biztos.

A lényeg, hogy az emlékeket ki kell beszélnie magából, ha elmondja neked vagy másnak azokat a dolgokat, amik a szívét nyomják és a lelke megnyugszik, mert tudja, hogy ilyen nem fog soha sem történni, akkor nem is fog ilyeneket álmodni. Mondd meg neki, hogy nyugodtan sírjon, és te légy megértő vele szemben.

Túl sok elfojtott érzelem halmozódott fel benne, valahol ki kell jönnie.

Ha nem szeret mások előtt sírni, akkor mondd meg neki, hogy menjen el este sétálni, amikor már minden nyugodt, és csendes. Akkor fel tudja dolgozni azokat az emlékeket, amik a szívét nyomják.

Ha az elme nyugodt, a test is. Ha a test nyugodt, az ember is. :)

2015. ápr. 7. 09:28
 9/9 A kérdező kommentje:

4-es Ez is igaz. Köszi a nyugtatást:)

5-ös Miért nem voltál boldog?

Nem hagyom magára a kétségeivel, szeretném, ha szembenézne velük, hisz én nem az a lány vagyok, aki előttem 'bántotta' őt, mellettem nem kell attól félnie, hogy megunom és csak úgy otthagyom. Persze ezeket elmondtam neki is másabb szavakkal, viszont ha előjön megint ez az álma akkor megpróbálom azt amit írtál(hogy kitépem a hasonmásomnak a haját is:D). Köszönöm!

7-es Igen, biztos túlságosan fél ettől. Én is félek valahol, hisz Ő a mindenem, szerintem ez egyfajta természetes félelem. Csak rossz volt látni, hogy ez így felzaklatta, pár hete történt és még mindig benne van ez a dolog...Sűrűn álmodik rosszakat, azok nem nyomják így rá a bélyeget, csak azok, amikben én is benne vagyok...

Legoman De, kérdeztem:) már mielőtt összejöttünk elmondta körvonalakban, hogy mi történt. Nem voltak együtt, a lány csak játszott vele, gondolom tudta, hogy a párom nagyon szerette. Persze nem szívesen beszél az előttem lévő lányokról, hiába próbáltam kicsit jobban belemenni. Inkább elfojtja az érzelmeit, sérelmeit még önmaga előtt is..De minden erőmmel azon leszek, hogy segítsek neki túljutni ezeken! Köszönöm szépen neked is!:)

2015. ápr. 7. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!