Mit jelent, hogy a kisfiam visszatérő álmában menekülő ló vagyok?
A feleségeddel vagy a sógornöddel jössz ki jobban?
Megcsaltad már a feleséged?
Első alkalommal azt gondoltam volna, hogy ha te lettél volna a férfi, mint apa és a sogórnő a lovak, akkor tuti a feleség meg a szamár.
Most meg azt gondolom, hogy a családban a nők valakitől veszélyben vannak...
De a gyerek apukáját megismerte volna nem?
Saját magát pedig csak nem tartja ragadozónak....
A legegyszerűbb válasz, hogy semmit nem jelent az álma. Nem a valóság:)
És nyugtasd meg, őt, hogy a paciknak nem lesz baj.:)
Igen ez lett volna a másik kérdésem, hogy honnan tud a vadállatokról...
Mond meg neki, hogy itt van a mama és vigyáz rá:)
Valószínű az rajzfilmből jött. Van egy fontos dolog: soha ne kérdezd, "mit álmodtál?" a 7 év alatti gyerektől. Nincs időm kifejteni,de nem jó. A másik: ha mesél - álmáról, eseményekről, ahol te nem voltál - fogadd kedvesen, de ne feledd, még élénken működik a teremtő képzelete! Ami nagyon jó, és meg is kellene őrizni. Ha mesélsz igazi nagy mesét az segíti, a tv,video a kész képeivel pedig árt ennek. Ha mesélsz - jó, ha fejből- akkor a képeket ő készíti el hozzá, teremtő képzeletével, ezt a képességünket (amit sajnos majd az iskola is igyekszik majd lenyomni), edzi, fejleszti és ez később nagy kincse lesz az életben!
aa
Én meg 3szor álmodtam vámpir apokalipszist( ugyanazt)
És egyszer egy zombi apokalipszist:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!