Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, hogy a kisfiam...

Wartburg353s kérdése:

Mit jelent, hogy a kisfiam visszatérő álmában menekülő ló vagyok?

Figyelt kérdés
4 és fél éves kisfiam többször is álmodta mostanában, hogy a sógornőm meg én lovak vagyunk (nem lovakká változunk, hanem az álom elejétől fogva lovak vagyunk, de ő tudja, hogy mi vagyunk azok). Van, hogy szalad utánunk, és ő utolér, eddig jó, de az álomban feltűnik valami ragadozó állat, aki üldözőbe vesz minket, menekülünk előle, és nem ér utol.
2015. ápr. 1. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:

A feleségeddel vagy a sógornöddel jössz ki jobban?

Megcsaltad már a feleséged?

2015. ápr. 1. 23:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocs, de én vagyok a feleség. Tehát a gyerek az anyját álmodja lónak.
2015. ápr. 1. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor a férjed szokott verni? Félni kell tőle?
2015. ápr. 1. 23:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, a férjemmel minden oké. Gondolod, hogy az üldöző állat egy zsarnoki családtagot jelképez?
2015. ápr. 1. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Első alkalommal azt gondoltam volna, hogy ha te lettél volna a férfi, mint apa és a sogórnő a lovak, akkor tuti a feleség meg a szamár.

Most meg azt gondolom, hogy a családban a nők valakitől veszélyben vannak...

De a gyerek apukáját megismerte volna nem?

Saját magát pedig csak nem tartja ragadozónak....

A legegyszerűbb válasz, hogy semmit nem jelent az álma. Nem a valóság:)

És nyugtasd meg, őt, hogy a paciknak nem lesz baj.:)

2015. ápr. 1. 23:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én is úgy gondolom, hogy nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani az álmoknak. Csak az fura, hogy többször álmodta majdnem ugyanazt. Szerencsére nincs erőszakos pasi a családban, meg ha mirólunk tudta az álomban, hogy mi vagyunk azok, akkor a támadó állatról is tudta volna, ki az, ha személyt jelképez. Az is lehet, hogy a Szilaj című rajzfilm jött elő neki, most jut eszembe, hogy látta. igaz, már több, mint egy éve, de ha nem is emlékszik rá ébren, álmában még előjöhet, gondolom.
2015. ápr. 2. 00:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen ez lett volna a másik kérdésem, hogy honnan tud a vadállatokról...

Mond meg neki, hogy itt van a mama és vigyáz rá:)

2015. ápr. 2. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Valószínű az rajzfilmből jött. Van egy fontos dolog: soha ne kérdezd, "mit álmodtál?" a 7 év alatti gyerektől. Nincs időm kifejteni,de nem jó. A másik: ha mesél - álmáról, eseményekről, ahol te nem voltál - fogadd kedvesen, de ne feledd, még élénken működik a teremtő képzelete! Ami nagyon jó, és meg is kellene őrizni. Ha mesélsz igazi nagy mesét az segíti, a tv,video a kész képeivel pedig árt ennek. Ha mesélsz - jó, ha fejből- akkor a képeket ő készíti el hozzá, teremtő képzeletével, ezt a képességünket (amit sajnos majd az iskola is igyekszik majd lenyomni), edzi, fejleszti és ez később nagy kincse lesz az életben!

aa

2015. ápr. 2. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Én meg 3szor álmodtam vámpir apokalipszist( ugyanazt)

És egyszer egy zombi apokalipszist:D

2015. ápr. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!