Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
Kívánod a volt osztálytársad?
Átszoktad ölelni a párod?
Van rá esély, hogy kidobjon, mint egy használt gumit?
Miért kivánnám pont ezt mondom hogy nem is gondolok rá.
Igen látom nem figyelsz, nem látod amit írtam hogy mostanára rendeződtek a dolgok de nem bízok benne 100% de szeretnék, sok közös program van stb.
Nem csaltam meg sose tenném.
"Van rá esély, hogy kidobjon, mint egy használt gumit?"
Nem értem hogy miért én vagyok a szemét? Mikor semmi olyant nem tettem a 7 év alatt amit meg kéne bánnom, vagy talán hogy álmondtam az osztálytársammal amiről nem tehetek? És ezt én úgy szűrtem le hogy valami gond lehet a való életbe amit magamnak esetleg nem vallok be kb-ra tudom a jelentését ,de meg szerettem volna bizonyosodni hogy jól értelmezem e. Ha nem szeretném akkor nem lennék ezen ki, és nem írnék ide nem értem most ezt!
Megérdemli, hogy szeresd?
Ő szeret téged?
Ha igen, akkor szeresd.
Ha nem bízol benne, nem neked való.
Ha becsap ki kell dobni.
Próbálj meg nem rágódni ezen vagy elmondani neki, ha bánt valami.
Gügye álmok ne befolyásoljanak.
Tudod őt élvezni vagy szeretni vagy sem?
Tudom, hogy a szorongás és bizalmatlanság benned van. Ha van alapja érdemes megoldani.
Egyenként válaszolok amiket kérdezel.
Megérdemli, hogy szeresd?
Úgy érzem igen tett sok rosszat, de megbocsájtottam de sajnos (ami az én hibám) gondolom nem tudtam 100% de ez a célom tesz olyan pozitív dolgokat amivel igen kiérdemli csak hát el kéne hinnem.
Ő szeret téged?
Remélem igen, úgy látom hogy azokat a jeleket ,tetteket mutatja.
Ha igen, akkor szeresd.
Igyekszek neki is mindent testileg, lelkileg megadni.
Ha nem bízol benne, nem neked való.
Hát ha magam felé tudnék kerekedni mert a bizalom az az én hibám a hiánya akkor talán van remény.
Ha becsap ki kell dobni.
Tudom meg kellett volna tenni így döntöttem vállalnom kell a felelőséget érte én választottam de olykor elgyengülök magammal szemben.
Próbálj meg nem rágódni ezen vagy elmondani neki, ha bánt valami.
Köszönöm megfogadom.
Tudod őt élvezni vagy szeretni vagy sem?
Igen, szeretjük egymást , de nálam van az az érzés hogy nem vagyok "felszabadult" ami lehet hogy az egész okozója, és én meg egyből a legrosszabbra gondolok,nem tudom.
és amit utólag írtál valószínű van alapja:/
Akkor szerintem a megoldás mindig elmondani az érzéseidet úgy, hogy nem az a cél, hogy őt megbántsd.
Természetesen annyira nem kell megbízni senkiben sem, hogy az életedet tönkre tudja tenni. És e felfogással nem bunkóság élni szerintem. Sokkal nagyobb bunkóság kérni, hogy a másik a kezünkben lehessen.
Ha igazad van nem kell engedni belőle, max ha piti dolgokról van szó.
A szeretet kölcsönös. Nem csak neked kell könyörögni.
Jobb ötletem nincs.
Álmodban azért lehetett szebb, mert alvásnál nyugalomban vagy és talán könnyebb szűrni az érzelmeket.
Egy kapcsolatban legyetek egyenrangúak. Hagyni kell a másikat élni, de ha szeretitek egymást, ez nemm azt jelenti, hogy 3 hónapig SMS-t sem küldtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!