Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nektek is szokott ilyen lenni?

Nektek is szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés
Hogyha álmomban zuhanok valahonnan,akkor hirtelen felkelek és egy akkora lökést érzek,mintha tényleg zuhantam volna..
2014. júl. 9. 22:58
 1/4 Lionkind ***** válasza:

Igen, szokott lenni és érthető is mivel tényleg zuhansz. Hadd magyarázzam meg. Álmodban az asztráltested (néhol léleknek is nevezik) elhagyja a testedet és utazgat egy általad kreált álomvilágban vagy ritkábban a valós világban, ezt te álomként éled meg. Néha szokott olyan lenni hogy megzavarja valami a fizikai tested és ilyenkor az asztráltested visszatér a testbe. Ez az a lökés érzés, amikor úgymond visszaesel a testedbe.

Szép Estét

2014. júl. 9. 23:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Ahha,köszönöm :)
2014. júl. 9. 23:19
 3/4 A kérdező kommentje:
És még valami,tudom kontrollálni saját magam hogy milyen álomvilágom legyen? Láttam egy filmet, Eredet a címe amiben ilyen dolgok vannak,és hát ha sikerülne összehozni egy tudatosan saját akaratból létrejött kis álomvilágot,eléggé meglepődnék.
2014. júl. 10. 12:24
 4/4 anonim válasza:

" "Az alvást megelőzően folyamatosan lassul a szívverés, a légzés, valamint az izmok is veszítenek tónusukból.

Az ébrenlét-alvás határán működésbe lép egy, az agytörzsben elhelyezkedő bizonyos retikuláris aktivációs rendszer, melynek feladata, hogy az alvás és az ébrenlét ritmusos változását szabályozza. Ennek hatására egy pillanatra olyan idegsejtek kerülnek ingerületbe, melyek a végtagok mozgatásáért felelnek."

Tudatos álmodásról:

[link]

Nem kell mindent elhinni, amit a filmekben látsz...

2014. júl. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!