Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nektek is szokott ilyen lenni?

Nektek is szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés
Amikor álmodok, és rossz részhez ér az álom, akkor felmerül bennem a kérdés:ébredjek fel, vagy álmodjam tovább?És ha azt választom, hogy ébredjek fel, akkor fel is ébredek. Bocsi, ha rossz kategóriába írtam a kérdést. A válaszokat előre is köszi!

2013. okt. 10. 19:03
 1/5 anonim válasza:
szokott!
2013. okt. 10. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Én az álmaim rabja vagyok, hogy úgymond vagyis ha akarok ha nem, nem tudok szabadulni tőlük. Amikor már közelebb vagyok az ébrenléti állapothoz valamilyen szinten irányítani tudom a cselekményt, de csak a saját döntéseimet tudom meghatározni.
2013. okt. 11. 17:25
 3/5 KiSeM ***** válasza:
Igen ez velem szokott lenni.Tudom,hogy álmodok.Akkor felébredek és visszafekszek,de szinte azonnal álmodok tovább.Meg nekem olyan is van,hogy ha álmoba akarok valamit az ott lesz.De van amikor elkezedek csak úgy repülni,de aztán valamiért mindig leszállok.Meg a környékemet a házamat mindig máshogy álmodom meg.Soha sem néz ki úgy mint a valóságban.
2013. okt. 13. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. okt. 14. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokszor tudom hogy álmodok és "álomidőben mérve" csak 2-3 percen belül szoktam felébredni. Ha rosszat álmodom és lefekszem a földre összegömbölyödök (még mindig álmomban) és 2-3 mp-ig becsukott szemmel vagyok... mindig felébredek
2013. nov. 29. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!