Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nektek milyen időközönként...

Nektek milyen időközönként szokott rossz-, rémálmotok lenni?

Figyelt kérdés

Olyan álom, amely mélyen, belülről is megráz, amilyenre még csak gondolni sem mertetek.

Nekem eddig is voltak ilyen álmaim, és az idő elteltével egyre rosszabbak és borzalmasabbak lettek. Egyre félelmetesebbek, és egyre inkább megráznak. Amit, ha el is mesélek másoknak, kívülről nem hangzik nagy dolognak, de az álmodót lelkileg nagyon megrázza. Főleg, hogyha az az illető leginkább érzelmi ember.

Hogyan tesztek/tettetek ellene, hogy ilyeneket álmodjatok?

2012. máj. 23. 22:46
 1/4 x) ***** válasza:

Amit álmodsz azt nagyban befolyásolja a környezeted is. Tehát ki kell zárnod az ijesztő dolgokat, amiktől félsz, amiket borzalmasnak találsz. Próbálj meg elalvás előtt pozitív dolgokra gondolni. Ha pozitívan gondolkodsz akkor előbb-utóbb javulni fog a helyzet.

Ha ez mondjuk nem jön be akkor le kell fárasztanod az agyadat. Mondjuk gondolkodást igénylő feladatokkal. Nekem segített még ha este elmentem futni egy órácskát. Jól lefáraszt és nem nagyon van utána szükséged gondolkodásra.

Ha sok pozitív dolog után sem javul a helyzet akkor talán valami pszichológus félét sem ártana felkeresni mert lehet hogy egy nagyon erős belső szorongás áll a háttérben.

2012. máj. 23. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem fogalmazhattam volna meg jobban, igaza van az elsőnek.
2012. máj. 24. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:
sosem
2012. máj. 26. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 29. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!