Miért álmodom újra meg újra azt a hamis álmot?
"de az álmaim olyankor mindig olyan valósak és elhitetik velem hogy az ami akkor történik az mind igaz és amikor felkelek"
akkor mindig nagyon jó érzésem van, hogy egy kicsit lehetett az amit akartam :)
én szeretem ezeket a hamis álmokat, jó érzést hagynak... olyan mint a kegyelem
Első vagyok...és most azt érzem,hogy egy cipőben járunk csak én épp a mamámmal...
Amikor vele álmodtam,mindig jóérzés volt,de amikor felkeltem azt éreztem,hogy üres vagyok és,hogy csak álom volt és már nincs velem...én is elakartam kerülni ezeket az álmokat és valahogy ez magától megoldódott,mivel rájöttem,hogy a mamám sokat szenvedett és most végre boldog,mert a fiával van,és emellett sokat segitett a baráti társaság.Először pokoli nehéz volt,mert anyu is összetört és nem volt kire támaszkodnom igy egyedül kellet minden bánatomat leküzdeni.De aztán már valahogy belenyugodtam...
Próbálj meg egy kicsit nem egyedül lenni,mert a barátok és a család majd valahogy segit.Valamit csinálj ami leköti a figyelmedet és ha boldog vagy akkor lehet,hogy ezek az álmok nem gyötörnek.
Bár most,hogy nem álmodom mamámmal még rosszabb,mert hiányzik és legalább akkor hallhattam a hangját...
Tudom hidd el,mamám csütörtökön halt meg és én szerdán még láttam őt,és az az egyetlen kép maradt meg bennem arról az időszakról...olyan rossz volt és még most is...láttam az arcát gyötört volt és látszott rajta,hogy nem birja...rám nézett és nem láttam semmit a szemében,semmit olyat mint régen csak fájdalmat és ez maradt meg bennem...és legbelül tudtam,hogy most látom utoljára,de mégis reménykedtem...majd csütörtök reggel mondta az nagyapám,hogy mi történt és én mint valami őrült elkezdtem hisztérikusan nevetni,mert nem hittem el,egyszerűen nem birtam felfogni...szószerint őrült voltam.
De tudod mostanra már jobb,igaz,hogy ha meglátom a képét még most is sirok,de már jobb.
Sok kitartást kivánok neked,és remélem egyszer véget érnek a rossz,hamis álmaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!