Miért nem tudok álmomban (eddig még SOHA) átmenni a zebrán?
Mindig nehézségekkel küzködöm, hason csuszva megyek át, pedig látom, hogy a jelzõlámpa már piros...
Nagyon rossz érzés, hogy gyõzhetném le?
17/L
1. és ezt hogy tudnám az én problémámmal összehozni?
2. természetesen az úttesten levőre
egyszer egy barátnőmmel elütött egy kocsi a zebrán, de én nem sérültem meg, illetve a barátnőmnek is csak kisseb horzsolás lett a térdén. Ez már úgy 7 éve lehetett. De nincs kihatással a jelenemre.
Nem félek a zebrán, bár van néhány közelünkben levő zebra ami veszélyes. Ezek, ahol az álmomban történtek, biztonságosak, mégsem tudtam soha lábra állni és tovább menni...
Igazából csak hiszed, hogy nincs a múlt hatással a jelenedre. Minden mozzanat, ami ért, amit láttál formált téged, tehát hatással volt rád. És mivel megélted őket, benned maradtak. Van egy olyan mesebeszéd, hogy az agy 2%-át használjuk csak. De ez így nem igaz. És az a borzasztó mennyiségű információ szerintük hol tárolódik? Másrészt az egyes agyterületek is betöltenek funkciót...
Na eltértem a témától, a lényeg, hogy az információ, ami visszamaradt, elő szokott jönni álmodban. És mivel a balesetek nem szokványosak, érzékenyebben is érinthetett. Azután te magad mondtad, vannak a környéketeken veszélyes zebrák... szóval minden összevág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!