Az jelent valamit ha álmomban kapok valakitől egy kulcsot?
Figyelt kérdés
Nagyon bonyolult álmom volt tegnap/ma. Egy régi társasházban laktam valami nagyvárosban és álmomban tudtam, valakit megöltem és ezt kell rejtegetnem mindenki elől. Aztán elmentem egy tornaterembe és uszodába, hogy kikapcsolódjak és ott találkoztam egy férfival, aki kezdetben nem, de a végén nagyon kedves volt hozzám. Bekötötte a cipőmet is. :D Látta, hogy valami bánt és átnyújtott egy kulcsot (sokkal kisebb volt mind egy ajtókulcs, inkább mint egy szekrény vagy doboz kulcsa). Fontos volt neki a kulcs, mégis odaadta és egy szöveg/szó is volt belevésve. Akkor el tudtam olvasni, de mostanra már elfelejtettem mi volt ráírva.2012. máj. 7. 14:03
1/1 anonim válasza:
- Megoldás; ügyed-bajod rendbe jön. Idegen kulcs, amiről nem tudod, hogy hogyan került hozzád: nem engedsz egy kérésnek, visszautasítasz. Kulcs, amit nem tudsz betenni a zárba: férfiálomban: baj; nőálomban: nem fair eszközökkel akarsz információhoz jutni. Kulcsot elveszteni: rossz megoldás, tévedés. Lásd még: ÁLKULCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!