Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Autóbalesetet szenvedtem...

Autóbalesetet szenvedtem álmomban! Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
párommal mentunk éjszaka, esőben, autóval, ő vezetett. Vitáztunk valamin, majd egyre gyorsabban vezetett, én kértem, h lassitson.. ezután megcsusztunk, szerintem át is pördültünk. ezután feküdtem és hallottam valaki hangját, h na most meghaltál (nem tudom melyikőnkre értette, vagy egyáltalán ki mondta) aztán itt ébredtem fel... köszönöm, ha valaki segít értelmezni, én is olvastam előbb ezt azt, de nem tiszta teljesen a jelentése..

2012. ápr. 30. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem azt jelenti, hogy rettegsz tőle, hogy össze fogtok veszni
2012. ápr. 30. 01:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Tipp:

Rossz irányba halad a kapcsolatotok, ha így megy tovább, csúnya vége lesz, valaki visszafordíthatatlan sérüléseket szerez (talán meg is hal).

Ő vezetett, Te meg rá bíztad Magad (csak utaztál, passzív voltál, kiszolgáltatva az ő vezetési stílusának), szerintem ezen kell változtatni.

Olyan irányba viszi az életedet, ami Neked káros...

stb...:)

2012. ápr. 30. 05:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy félsz, hogy vitázni fogsz a pároddal, vagy már fennáll egy vita, közben a halál gondolata is, mint rémítő dolog félelemmel tölt el. (Úgy a te, mint az ő halála, de inkább az övé, mert szereted.) Ebből kalibrálta az agyad az álmot.
2012. ápr. 30. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!