Balesetet szenvedtem, Mit tegyek?
Figyelt kérdés
kint Ausztriäban, itt elek, csunya baleset kiestem az ablakon takaritäs közben, a mäsodikrol. Medencetöressel most is korhäzban fekszem. Mär mütöttek, de amig järni tudok meg 2-3 honap. Ket kicsi gyerekemre jelenleg az elettarsam vigyäz, de felretett penzünk ninccs az alberletet fizetni kell, ö nem dolgozik. Honnan lehetne, kitöl penzt szerezni a lakäsra. (a gyerekek ellätäsa különben megoldott)?ciälis munkässal beszeltem, egy ideig hitegettek, de nem tudnak segiteni.2012. ápr. 13. 19:19
1/3 anonim válasza:
régebben nem fizettél egyház adót, esetleg nincs valami pap/tiszteletes ismerősöd akit meg kereshetnél a bajban?
2/3 A kérdező kommentje:
egyhäzi adot nem. hogy lehet kontaktba kerülni papokkal, van erre valami bejäratott ut. A Caritas szerinted tud valamit segiteni?
2012. ápr. 13. 20:01
3/3 anonim válasza:
csak most azért jutott ez hirtelen eszembe mert míg Debrecenben laktam a mi lelkészünk a csillagokat is lehozta volna nekünk az égről... a kocsiját kölcsön adta stb... ha bármi baj lenne ma is hozzá fordulnék bizalommal, csak gondoltam neked is van 1 ilyen kapcsolatod vagy ilyesmi.
De van annyi de annyi alapítvány Magyarországon, bombázd e-mailokkal ezeket, valamelyik csak tud valami +oldást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!