Szerdán tesi felvételim lesz. Tesiórán "balesetet" szenvedtem, és nagyon fáj. Mit tegyek? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Magasugrás volt tesiórán, és hát amikor már olyan magason volt a léc, és olyan szerencsétlen vagyok, a lábammal felrúgtam az álványt, ahogy ugrottam. Most nagyon fáj, és szerdán lesz a rendészeti suliba felvételi. Nem az, mert addigra lehet hogy elmúlik (bár kevésbé hiszem azt), de gyakorolnom is kell. Lesz futás, ami tökre nem megy, és nem tudok gyakorolni. A felülés, és a fekvőtámasz azért sikerülhet, hogyha a futás nem is. De a fekvő sem megy olyan jó, hogy hanyagolni tudjam a lábfájás miatt a futást. Azért pár pontot simán össze tudnék kaparni a futással is. De így hogy fáj, ebben is kételkedem. Mit csináljak? Nagyon félek, hogy ez miatt sem fog siekrülni, és nem vesznek fel. De én nagyon szeretnék bekerülni, és ki sem bírnám, ha nem vennének fel. :( Olyan szomorú vagyok, jól jönne a segítségetek. Van rajta egy kis seb is, de az nem vészes. Menni is alig bírok. Mit kellene csinálnom? Mégpedig a futás is olyan, hogy gyorsan kell, 9,8 mp alatt 4x10 métert. 14/L2012. febr. 27. 15:01
1/4 anonim válasza:
hogy sikerülni fog-e vagy sem, nem ezen a 2 napon múlik már, vagy sikerül, vagy korábban kellett volna elkezdeni a felkészülést
2/4 A kérdező kommentje:
Az oké, de a futás akkor sem fog menni, mert menni is alig bírok.
2012. febr. 27. 15:11
3/4 anonim válasza:
És orvosi igazolással nem mehetsz máskor, amikor már rendbejöttél?
Végső esetben viszont fájdalomcsillapító.
4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem! Rá van írva az értesítő papírra, hogy nincs elhalasztás. Ha a fájdalomcsillapító hat, akkor tökéletes.
2012. febr. 27. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!