Mit tudtok ajanlani othoni sulyzozas elott amitol van kedvem csinalni? Probaltam sokmindent legalis/illegalisat csak egyfajtat. De csak szenvedtem vele majd elaludtam. Es kedvem se volt de erom volt hozza.
Aerob bemelegítést, vagy kardioedzést.
Felesleges súlyzóznod amíg 80 szabályos fekvőtámaszt se tudsz lenyomni normál ütemben, és nem kapkodva.
nincsenek kedvcsinálók..
bedobnál egy extasy-t és a pörgésben esetleg több kedved lenne edzeni? ez hülyeség. ráadásul koncentrált, szabályos kivitelezésre is figyelni kéne.
céllal eddz, ha meg nincsenek céljaid, minek edzel?
2-3 óra edzés.. xxal, mi lenne, ha a ma estével úgy állnál ehhez, mintha az izom építés egy komoly "tudomány" lenne (ha nem tudomány, akkor komoly sport) és elolvasnád ebben a sportban az alapismereteket, a siker érdekében?
mert én olyan testépítőről nem hallottam, aki 2 órát edzene, mivel vannak bizonyos tényezők, amik korlátozzák ezt. pl. nagy súlyokat nem tudsz 2-3 órán át mozgatni.
a te állapotod egyébként lehet túledzés. mind a kedvtelenség, mind a 2-3 óra edzés összevág.
cikk [link]
hosszabb ideje neked linkeltem be először, mostanában a keresőt szoktam ajánlgatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!