Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » "Megszállós" álom. Mi lehet...

"Megszállós" álom. Mi lehet az oka? Másnak is szokott lenni ilyen?

Figyelt kérdés

Pár éve néha előjön egy olyan álom, amiben úgy érzem, mintha "megszállna" valami.Tehát valaminek érzem a jelenlétét, miközben én is megváltozom(nem külsőleg) és artikulátlanul ordítok, ijesztő hangokat hallatok.Általában erre szerencsére fel is ébredek.Nagyon rémísztő élmény.Még nem beszéltem róla senkinek.Ám legnagyobb meglepetésemre múltkor lányom szóról szóra ugyan ilyen álmot mesélt el.Ő is ezt álmodta, hogy valami mintha megszállta volna és közben furcsán kiabált, erre kelt fel.

Tehát nem lehetséges, hogy én befolyásoltam volna, mivel neki sem meséltem ezt az álmomat.

Mi lehet az oka?Egyébként ebben a lakásban itt kb 20 éve lakunk és mindig is voltak fura álmaim, éjszakai élményeim itt.

2014. jún. 20. 11:38
 1/8 enkerekelnezest válasza:
Nem hinném ,hogy valami természetfelettilény mert ugyebár olyan nincs.Néztetek valami ilyen témájú horrort? Vagy az is lehet hogy valami tragédia történt veletek amit még tudatalatt nem sikerült feldolgozni ? egyébként tényleg ilyesztő amit leírtál Szerintem meséld el egy pszihológusnak mert az Őrületbe fog ez kergetni ha mindig visszatér ez a rémálom
2014. jún. 20. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
elraboltak téged az űrlények.
2014. jún. 20. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Annyira azért nem vészes, hogy pszichológushoz menjek.Amúgy sem tudna mit mondani rá.Nem történt tragédia szerencsére az életünkben és horrort sem nézünk, mert nem szeretjük.Szomszédoktól kérdezősködtem már többször a ház múltjáról, de semmi különös nem derült ki.Előttünk egyszerű, kedves emberek laktak itt.Nem történt a lakásban olyasmi, ami különösen tragikus vagy horrorisztikus lenne.

Egy ember halt meg itt, a lakásban, természetes halállal, hirtelen, szívbajban.De ez egy kedves ember volt.Szóval nem valószínű, hogy a "bosszúálló szelleme" járkál.Viszont be kell vallanom, régebben gyakran idéztem szellemet, igaz, vissza is küldtem őket.De már felmerült bennem, hogy esetleg nem az okozza-e a furcsa álmokat és egyéb jelenségeket.Például alvásparalízis, testen kívüli élmény.De tapasztaltunk egyéb különös jelenségeket is.Egyik különös eset volt, mikor mindketten úgy éreztük, mintha apró kavicsokkal dobálnának meg néha.De egy időben gyakori volt, hogy apró kupacokban valami fekete por volt a szőnyegen.Olyan volt, mint a szénpor, de fogalmam nincs, hogy kerülhetett be.Sosem járunk be kinti cipővel a szobába és ez a valami bekerült akkor is, mikor ajtó, ablak csukva volt..És még sorolhatnám...

És nem egy ósdi szellem tanyát kell elképzelni.Ez modern, lakótelepi lakás.

2014. jún. 20. 17:07
 4/8 GAbO1254 válasza:

Ha le tudnal meg irni par dolgot az segitene, amiket lerital, az tobb dolog is lehet, a demontol a szellemen at a dzsinig (bar nem hiszem hogy dzsin lenne). Ebben a temaban rendelkezem nemi hatter infoval, es minnel pontosabb a leiras amit adsz abbal nagyobb a valoszinusege hogy tudok segiteni. Csak egy par kerdes:

Mikor kezdodtek ezek?

Mi furcsasak tortent meg a por kupacokon kivul, ugyertem targyak "arrebb mentek" es hasonlok.

Volt e olyan hogy pl az egyok szpba erezhetoen hidegebb volt mint a masik?

esetleg hideg szello, amikor ajto ablak csukva.

Es az erzes hogy nem vagy egyedul, amikor jol tudod hogy mas nincs a hazban, vagy az adott helysegben.

(bocs az ekezetek hianya miatt angliaban elek)

2014. jún. 21. 01:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Mikor kezdődtek a furcsaságok?

Hú, ez nem könnyű kérdés.Nem emlékszem pontosan és nem is tudnám semmi eseményhez kötni.Úgy érzem, mikor ideköltöztünk, egy ideig még minden rendben volt.2-3 évig.Legalábbis, semmi különöset nem figyeltem meg, igaz, azokban az időkben nem is nagyon foglalkoztam ilyesmivel.

Milyen furcsaság történt még?

Sok lenne felsorolni, mondom, ahogy épp eszembe jut:lányom látott egyszer egy alakot átlebegni a szobán éjszaka.Jól megjegyezte hogy nézett ki.Később, mikor szomszédoktól érdeklődtem az előttünk lakókról, kértem mondják el azt is, hogy néztek ki és az egyikükre illett a leírás a szellemalakra, akit alányom látott.Egyenruhában látta a kövér, ősz hajú embert.És így nézett ki valóban az a vasutas, aki itt lakott anno és meghalt a lakásban szívrohamban.

Én is láttam furcsa jelenséget.Egyszer amint lefekvéshez készültem, eloltottam a lámpát és pár másodperc múlva egy fiatal férfit láttam ülni az ágyamon, akit kék fény vett körül.Megérintettem és teljesen valósnak tűnt!Nem ment át rajta a kezem, ahogy a szellemekről gondolják(vagy nem tudom, minek nevezzem ezt..)

Szinte nincs olyan pont a lakásban, ahol úgy igazán normálisan tudnék aludni, mert mindegyik helyen tapasztalok furcsaságot, csak más-más formában.Volt egy hely a kisszobában, ami a legrosszabb volt az összes közül.Bárki aludt ott, mind tapasztalt valami furcsaságot,megbetegedett, vagy alva járt.

Oda többé nem tettünk ágyat.Átraktuk.Az újabb helyen újabb tünetek jöttek:Szintén kisszoba:hajnali 2-3 között (mindig ebben az időpontban) felriadok valamire, általában valami rémálomra, vagy arra, mintha lenne benn valaki (de nincs) és idegesítő nyugtalanságot érzek, mintha "más" lenne a szoba légköre, nem tudom ezt jól szavakba foglalni.Ez az érzés hajnal 4-ig tart, aztán végre nyugton alszom, mintha mi sem történt volna.

Nagyszoba:Ebben a szobában is van egy ágyam és ezt sem szeretem, mert itt ugyanaz történik, mint a másik szobában, csak itt rendszeresen 12 és 1 között.Hozzájön még az is, hogy elalvás előtt olyan gondolatok jönnek, amik tőlem teljesen idegenek, valami kényszergondolat félék, de csak ezen a helyen!Nagyon zavaró ez!

A testen kívüli élmények, téves ébredések, "furcsa" álmok szinte minden naposak.3 helyen laktam eddig életemben, de csak abban a lakásban tapasztaltam ilyen élményeket(mármint alvás paralizist, testen kívüli élményt és ezeket atipikus álmokat.Szellemet láttam másik lakásban is)..

Szokott-e érzékelhetően hideg lenni valamelyik szobában?

Ilyesmi nem tűnt fel nekem.Bár az az igazság, hogy elég régiek a nyílászárók, huzatos is a lakás,tehát lehet, hogy csak nekünk nem tűnik fel...

Az érzés, hogy nem vagyok egyedül, ez már gyerekkorom óta megvan, sokszor tapasztaltam.Régebben, tehát gyerekként, néha olyan erősen éreztem ezt a jelenlétet, hogy nagyon megijedtem, elmenekültem arról a helyről, ahol éreztem, mert úgy gondoltam, ott veszélyben vagyok.Érzem ebben a lakásban is néha, de máshol is.Akár kinn a szabadban is.

Olyan nem történt, hogy tárgyak maguktól elmozdultak volna.Viszont történt más:egyszer azt álmodtam, hogy van benn "valami" (jelenlét...)a szobában és féltem.Erre felébresztett egy nagy puffanás.Lerepült egy festmény a falról, az puffant.Azon az éjjel ez a kép még kétszer eldőlt annak ellenére, hogy jól kitámasztottam!

De volt olyan is, hogy jól felragasztott poszter repült le a falról, nem leesett!A szoba túlsó feléig repült!

Néha előfordul, hogy egy átlagos álom vége felé valami furcsa veszélyérzet tör rám, ami felriaszt.Amint kinyitom a szemem, még tisztán hallok valami zajt, ami nem kapcsolódik az álmomhoz, tehát nem csak álmodom, hogy megcsörren a kanál a csészében az asztalon, vagy becsapódik az ajtó, vagy a szekrényajtó nyikorog, stb, de amint kinyitom a szemem, gyanúsan nagy lesz a csend!Na, ez az egyik legidegesítőbb, ami itt elő szokott fordulni!

És talán még annyit hozzáfűzhetek, hogy sajnos, mióta itt lakunk sok a veszekedés, ezt már többször is megállapítottuk.Úgy érzem, nem stimmel valami itt, de nem tudom, mi oka lehet.Elköltözni egyenlőre nem tudunk.

Kíváncsi vagyok, mit fogsz rá mondani.

Tudnék még írni, de már így is sok..

2014. jún. 21. 20:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Talán érdekes lehet még, hogy kezdettől fogva rövid életű volt ebben a lakásban a legtöbb virág(cserepes növény), de most már ez egyre szembe tűnőbb.Nálunk a legigénytelenebb virág sem húz ki egy évet sem, kipusztul, bármilyen gondosan is ápoljuk.

Aggasztó az is, amit anyunál tapasztalok újabban.Ő a nagyszoba keleti oldalán alszik már évek óta (szoba átrendezgetésére nem sok lehetőség van).Azt az oldalt különösen utálták a virágok.Anyu évekig csúnyán köhögött, orvostól orvosig járt, ezernyi gyógyszert szedett, semmi nem használt neki.aztán olvastam a radiesztéziáról, rávettem hogy tegyük át az ágyat.Azóta nem köhög!Viszont lettek más bajai, még több..Bemértem az egész lakást.Már többször bemértem a lakást, az inga szinte mindenhol úgy pörög, mint a verkli.Csak a két szoba közepén nem mutat káros sugárzást, de hát oda meg nem rakhatjuk az ágyat.Szóval, van itt minden szerintem.Már eléggé elkeserítő.

2014. jún. 21. 20:29
 7/8 GAbO1254 válasza:

Bocsi hogy eddig nem irtam, elegge elfoglalt voltam.

A tapasztalasaid nagy resze valoszinuleg amiatt van hogy te fogekony vagy az ilyen energiakra,kb mint egy antenna. Amit a lanyod latott lehet egy "vizhangzo lenyomat" egy "felvetel", (pl: A Londoni Towerben, minden ejjel ugyan abban az idopintba, a kamerak felvetelein latszik 1 or aki a korutjat jarja. Amikor ezt eszrevette az egyik biztonsakis, oda allitott 2 embert. Kovetkezo alkalommal ok nem lattak, de a felvetelen ugyan ugy ott vaolt az or.) az a teny hogy mind ketten lattatok oket, azt jelenti hogy ti kulonosen fogekonyak vagytok erre (en is fogekony vagyok valmilyen szinten, de en csak erzem oket. Mint affele energia halmaz, de latni nem latom). A hazban torteno kulonos dolgokat (rossz erzesak, almok, ect.) valoszinuleg az okozhatja, hogy valtzas alt be a kornyek energia (itt pl elektro magneses energiakra gondolok) mezejeben. Es a frekvenciak megvaltozasa miatt lehet az a karos hatas. Ez bekovetkezhet akar egy fa kivagasatol is. A fiatal ferfi esete, es a repolo poszer, feldolo kep osszefughet, lehet hogy a kep es a poszer olyen helyen van/volt ami valmi mas helye volt korabban. Pl: csaladi portre, kerest ect. Rovid eletu novenyek. A novegyenk viszonylag egyszeru eletformak. Mindennek energi a kell az "eletben maradashoz" igy (nyers leszek) a tulvilagrol erkezett lenyeknek is. Egy novenybol sokkal konnyebben ki tudjak szipolyezni az energiat, mint egy egeszseges emberbol. Szerintem nem olyan veszes az eset, nem kell egybol a paphoz rohanni, de egy szakembert mindenkepp kihivnek a helyedben. En tudok ezt azt, de korant sem vagyok szakaember ebben a temaban.

2014. júl. 6. 02:02
 8/8 jácint78 válasza:

szia almodozo okkultista baratom

ha nem tudsz foglalkozni valami tudomannyal vagy alkotassal hamarosan megorulsz...ne felj van meg boven idod...

probald letagadni a panormalis jelensegeket.... erzekeid lehet tulvannak szabalyozva es regen eheztel az ilyen szellemes historiakra...most a tudatalattid akar uralkodni...

mindig talalsz majd valami buta magyarazatot... amig nem kezdesz el ketelkedni es tudomanyos alapokon szakember segitsegevel bebizonyitani hogy amit erzekelsz az eber alom...

te mozgatod a tudatoddal ezeket az illuziokat es azt hiszed ez egyszeru jatek es majd elmulik...

minel idosebb leszel annal zavarosabb elveket fogsz kitalalni aztan arra ebredsz hogy egy zart osztalyon apolnak...ujra meg kell biznod segitoidben... el kell ismerd gyengesegeid-...

ott majd latod sorstarsaid akik hasonlo elethelyzeteket eltek at..

mindenki volt foldhoz ragadt ahhoz kell visszaterni

ebredj mar fol es foglalkozz a szeretteiddel allatokkal alkoss muveszkedj kirandulj...

tanuld meg a novennyeidnek biztositani a szukseges eletfelteteleket es hatarozd el hogy nem elmeddel akarod befolyasolni a kornyezeted hanem teszel is erte es honaprol honapra hasznos dolgokat teszel mig rendbe nem hozod a korulmenyeidet

rejtett keszsegeid fizikailag bizonyithato dolgokra hasznald...

ird meg az oneletrajzod mit tudsz csinalni es ne olvass tobb paranormaliis jelensegrol ne beszelj masoknak felelmeidrol...

ne hidd magad istennek hanem ismerd meg az orvosok gondolkodasat

keresd fel a kozeli pszichologust eletmod tancsadot is

isten szeret teged fogadd el kinyujtott karjat..

2021. júl. 22. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!