Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nektek is szokott lenni ha...

Nektek is szokott lenni ha eggyik ismerös lányról álmodsz, akkor reggelre ha felébresz kicsit bleszeretsz, pedig addig semmit sem éreztél?

Figyelt kérdés
szinte majdnem minden csajról ha álmodok valamit(nem rosszat természetesen) reggelre érzéseim lesznek , és ez mi a ...?: D
2013. aug. 12. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2013. aug. 12. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Igen ilyesmi mindeninek van. Aztan pont egy nap alatt el is mulik. Eleg eros erzesek erhetnek almodban, amik hosszabban meg is maradnak. En pl egyszer azt almodtam, hogy hanytam a csokitol, de meg tobbett kellett ennem. Kb 1 evig ra se birtam nezni a csokira. Amugy ez nem ezoteria, inkabb neurologia vagy mi :)
2013. aug. 12. 12:24
 3/4 A kérdező kommentje:
értem.. köszi:)
2013. aug. 12. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az érzelmi fejlődés velejárója, azt jelenti, hogy igényled a "szorosabb" társas kapcsolatokat. Valószínűleg kamasz lehetsz, abban a korban pláne természetes és nem ritka.
2013. aug. 12. 16:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!