Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtátok már azt hogy...

Álmodtátok már azt hogy meghaltatok? Annyira élethűnek tűnt hogy most is beleborzongok?

Figyelt kérdés
Ahogy érzed hogy most meg fogsz halni, elsötétedik minden, érzed, hogy vége mindennek, egy pillanatra mintha tényleg meghalnál, mert nem érzékelsz semmit, de szerencsére akkor felébredsz. Mit jelentenek ezek az álmok?
2014. febr. 14. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mindig felébredek, mielőtt meghalnék, mert kisgyerek korm óta az van bennem, hogy ha álmomban meghalok, akkor tényleg végem. Ezt nem tudom, honnan szedtem, de a szervezetem, a tudatalattim vagy nem tudom, mim mindig felébreszt, ha a helyzet kezd életveszélyessé válni.
2014. febr. 14. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Ilyen helyzet is előfordult már nálam is.
2014. febr. 14. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:

igen, volt már ilyen többször is

át lehet élni a teljes megsemmisülést

beleolvadást a sötét semmibe

feloldódni, masszává válni

aztán jön az ébredés és az a kín

az erotikus álom sokkal jobb:)

2014. febr. 14. 17:21
 4/5 anonim válasza:
álmodtam már egyszer, lelőttek, nem éreztem fájdalmat, inkább csak melegséget és emellett egy fura érzést, nem nagyon lehet mihez hasonlítani
2014. febr. 14. 17:39
 5/5 Alex 2014 válasza:
Már többször is lőttek le engem álmomban. Engem nem visel meg, amikor ilyet álmodok. Te se hagyd, hogy az ilyen álmok tönkretegyék a napodat. Ha meg tudod tanulni a Tudatos Álmodás, akkor bele tudsz avatkozni az álmodba. De ez egy hosszabb tanulási folyamat lenne.
2014. febr. 16. 03:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!