Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jégkorszak köszönt be újra a...

Jégkorszak köszönt be újra a Világban?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy a faterom közli velem 2x is, hogy Jégkorszak fog beköszönteni, de 3 szót használt rá, amit már elfelejtettem, ill. mutatott valami függvényt, amin a y-on tengelyen fent volt egy jelölés. Ez elég hülyén hangozhat, de tényleg ezt álmodtam.

Szerintetek?

F/21

2013. okt. 4. 10:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
sztem feküdj vissza. álmodj a globális felmelegedésről!/5hetes/xxl :D
2013. okt. 4. 10:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Jönnek a hidegek az biztos. A jelenség neve: tél.
2013. okt. 4. 10:47
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Egyszer minden be fog következni :-)
2013. okt. 4. 10:48
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
:))) lehet, hogy megkínzott este a függvényanalízis? De meg kell valahogy értened, hiába volt a y-on tengelyen fent magason egy jelölés, még messze az a világvége..
2013. okt. 4. 10:57
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Jön a jégkorszak, ez szinte biztosan. De nem a mi életünkben, így még lesz időd megtanulni helyesen írni. :-)
2013. okt. 4. 11:12
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell aggódni, a legközelebbi jégkorszakot, mi nem fogjuk megélni.
2013. okt. 4. 12:08
 7/18 anonim ***** válasza:
42%
ne nézz annyi ice aget
2013. okt. 4. 12:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Én azt álmodtam egyszer, hogy vízözön lesz, és az is nagyon valósághű volt, betört az ablakon a víz és vitt ki az ár, ezt valóságosabbnak tartom, hiszen olvadnak a jéghegyek.
2013. okt. 4. 14:33
 9/18 A kérdező kommentje:
Én, azt tudom, hogy reggelre elkezdett fájni a torkom, szóval lehet álmomban ez egy jelzés akart lenni, vagy pedig amikor álmodunk az is egyfajta valóság, és ott fáztam meg. :D
2013. okt. 4. 15:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs fűtés nálatok, akkor megfázhattál álmodban is, sőt érezhetted úgy, hogy itt a jégkorszak, hiszen mínuszok voltak az éjjel. :-))
2013. okt. 4. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!