Mennyire mered felvállalni a mai világban, hogy spirituális értékrendet vallasz?
ZoltánKvantumfizikus kérdése :
Ha megnézzük akár az itteni magukat szkeptikusoknak nevező ateisták, szűklátókörű materialisták válaszait kézenfekvő a kérdés.
Ha rákérdeznek vagy ilyen témára terelődik a szó, én mindig elmondom a véleményem . Amúgy nincs is olyan ismerősöm aki ne hinne mondjuk az UFO-kban :-)
OM
Egyre több ember van, aki felvállalja, amiben hisz, többek között én is. Abszolút spirituális szemléletű vagyok, és most óriási szerencsém van, mert találtam egy embert, aki egy az egyben olyan, mint én. Emellett van egy másik személy is, akivel mindent meg tudok osztani, és ők ketten elég hitet adnak nekem, hogy igenis merjem felvállalni. Persze más embernek pedig megvan a joga ahhoz, hogy azt higgyen, amit akar, így soha nem akarok senkit meggyőzni vagy "téríteni". :)
Egyébként 16/L vagyok, ami fura lehet, mivel a spirituális életszemlélet az én korosztályomban nem valami gyakori jelenség úgy, hogy az ember komolyan is gondolja... (Az újonnan megismert személyhez ez is köt, mivel ő is csak 17.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!